WAAROM, WAT

EN HOE?

Ontdek onze missie en ons verhaal

Als projectontwikkelaar willen wij bij Revive op een duurzame manier kwalitatieve en betaalbare nieuwbouw projecten creëren die levendige woonbuurten worden. Nieuwbouwappartementen en nieuwbouwwoningen zijn meer dan een vastgoedontwikkeling. Door middel van innovatie en energiezuinige technieken bouwen wij jouw toekomst in de stad, met een minimale ecologische voetafdruk.

“We build society, not only real estate.”

Ons manifesto

Re-new

Re-balance

Re-purpose

Re-connect

Ben je op zoek naar een woning of appartement?

Ons verhaal

Nicolas Bearelle

Revive is een jongensdroom die werkelijkheid werd. In mijn kindertijd tekende ik mijn droomhuizen, maar ik wou ook een mooiere toekomst realiseren en ik wou ondernemen. Toen ik Piet Colruyt, de ondernemer en investeerder ontmoette, ontstond een unieke samenwerking die de wereld van projectontwikkeling in Vlaanderen en ver daarbuiten voorgoed zou veranderen. Wat in 2008 begon op zolder is nu een internationaal bedrijf met vele talentvolle revivers.

Piet Colruyt

Piet Colruyt stond als believer avant la lettre mee aan de wieg van Revive en haar totaal nieuwe visie op projectontwikkeling. Nog voor hij bestuurder werd van Revive sprak één ding hem meteen aan: de lange termijn waarop het bedrijf focust. ‘In tegenstelling de focus op korte termijn geldgewin bij vele ontwikkelaars hecht Revive evenveel belang aan maatschappelijke en ecologische winst als aan financiële winst’, vertelt Piet Colruyt.

Alexandre Huyghe

Als kleinzoon van een aannemer groeide ik letterlijk op tussen de werven. Ik keek erg op naar mijn opa en wou graag in zijn voetsporen treden. In 2013 ging ik van start bij Revive, als jongste van het team. Ik had nooit gedacht dat ik 7 jaar later het team zou leiden om onze betekenisvolle projecten tot een goed eind te brengen. Daar waar m’n grootvader zich specialiseerde in beton, ben ik trots dat we met Revive voorloper zijn met meer duurzame oplossingen.

Onze prestaties

Het B Corp certificaat

Revive werd als het eerste Belgische bedrijf bekroond met het B Corp certificaat, het meest objectieve bewijs dat maatschappelijke en ecologische objectieven minstens even belangrijk zijn als winst. Met de B Corp certificering kunnen we laten zien dat we het als bedrijf én ondernemer belangrijk vinden om niet alleen financiële waarde, maar ook waarde voor mens en milieu na te streven.

Lees meer over de B corporation certificering:

“We zien B Corp als een veelomvattende beoordeling van onze impact op álle fronten”

Ons portfolio

Ontdek hier onze reeds opgeleverde en uitverkochte nieuwbouwprojecten.

’t Fineer

’t Fineer is a unique and sustainable paradise in Sint-Niklaas, a cosy yet vibrant, centrally located neighbourhood on a human scale.

’t Fineer

Welkom in de stadsoase! ’t Fineer is een uniek en duurzaam paradijs in Sint-Niklaas, een gezellige en centraal gelegen buurt op mensenmaat. De herontwikkeling van deze voormalige houtzagerij vertrekt vanuit het idee om te wonen rond een centrale groenzone. De 17...

read more
Watt

Watt

Heerlijk wonen in hartje Gent Vraag het gerust even na: groen, ruim én goed bereikbaar wonen, het was een uitgestorven woonvorm in centrum Gent. Tot nu, want op 1,1 ha binnenstedelijk gebied, tussen de Nieuwewandeling en de Coupure, vind je WATT. Het is een nieuwe en...

read more
Castelijm

Castelijm

De verborgen parel in Antwerpen In de natuur ten noorden van Antwerpen liggen heel wat verborgen parels. Kapellen, bijvoorbeeld, een dorp vlakbij de Kalmthoutse Heide. De ideale plek voor een project als Castelijm! Het project werd volledig opgeleverd in de zomer...

read more
Den Indruk

Den Indruk

Indruk maken in Brugge doe je zo Een mooie en betaalbare woning in het centrum van Brugge vinden is niet altijd even makkelijk. Daarom ontwikkelden we er Den Indruk, een nieuwbouwproject op de plek waar vroeger een drukkerij was! En dat was een succes: Den Indruk is...

read more

Onze cijfers

1370677

Ontwikkeld & gepland terrein (m²)

5634

Residentiële units in pipeline

31916000

Gebudgetteerde saneringswerken (€)

53600

Groenruimte (m²)

Onze merken

Ons kantoor

De thuisbasis van Revive is WATT the Firms aan de Nieuwewandeling 62 in Gent. WATT The Firms heeft veel verschillende kantoorruimtes. Als gastheer zorgt Revive ervoor dat het geen traditioneel bedrijvencentrum is maar een future-proof way of running a business.