Antwerpen
Castelijm

De verborgen parel in Antwerpen

In de natuur ten noorden van Antwerpen liggen heel wat verborgen parels. Kapellen, bijvoorbeeld, een dorp vlakbij de Kalmthoutse Heide. De ideale plek voor een project als Castelijm! Het project werd volledig opgeleverd in de zomer van 2017.

 

Aandacht voor levenskwaliteit

Castelijm bestaat uit 16 woningen en 19 appartementen in een groen binnengebied zonder doorgaand verkeer. Hier kunnen alle inwoners genieten van een perfecte zuid-oriëntatie en een grote hoeveelheid privacy. De semi-publieke landschapstuin schept daarnaast ook een zee van ruimte en rust. Met de focus op exclusief wonen wordt genieten hier helemaal naar waarde geschat.

 

min stappen centrum

m² totale opp

%

2938 m² groen

units

Toonaangevende architectuur

Bij het ontwerpen van het woonproject werd rekening gehouden met een uitstekende zonoriëntatie en zijn alle woonentiteiten omgeven door veel groen. De toparchitectuur van het project wordt verzorgd door ABSCIS architecten.

Intelligente energieoplossingen

Met vloerverwarming op warmtepompen, een duurzaam ventilatiesysteem met warmterecuperatie en akoestische isolatie wordt het leven in huis naar een heel nieuwe level van comfort en duurzaamheid getild.

Maximale mobiliteit

Met heel wat winkels en restaurants op 5 minuten wandelen of 1 minuut fietsen, sta je in een mum van tijd in het centrum van Kapellen. Bovendien woon je ook vlakbij een treinstation en is er een goede verbinding met de A12 en E19. Voor ieder transport wat wils dus!