Antwerpen
’t Fineer

Welkom in de stadsoase!

’t Fineer is een uniek en duurzaam paradijs in Sint-Niklaas, een gezellige en centraal gelegen buurt op mensenmaat. De herontwikkeling van deze voormalige houtzagerij vertrekt vanuit het idee om te wonen rond een centrale groenzone. De 17 woningen en 40 appartementen bieden je de mogelijkheid om zowel compact als ruim te wonen.

 

Aandacht voor levenskwaliteit!

De ultieme droom van Revive is in elk project elke inwoner meer levenskwaliteit en vreugde schenken. Daarbij kiezen we voor buurten met een sociale en demografische mix van inwoners. De ondergronds autoparking en zowel boven- als ondergrondse fietsenstallingen verhogen de algemene woonkwaliteit. Door het autoluw karakter van de site, kan iedereen maximaal van de centrale groenzone genieten.

 

m tot station

m² totale opp

%

4800 m² groen

units

Toonaangevende architectuur

De architectuur werd uitgetekend door CAAN Architecten, en heeft een duidelijke link met de geschiedenis van de vroegere houtwerf. De houten gevels afgewisseld met lichtgrijze crepi zorgen voor een moderne en duurzame look. Het variëren in aantal bouwlagen zorgt voor een mooi volumespel en geeft het binnengebied extra cachet.

Maximale mobiliteit

De centrale ligging zorgt voor een groot leefcomfort. Je woont op 500 meter van het station, met vlotte treinverbindingen naar zowel Gent, Brussel als Antwerpen. Moet je heen en weer met de wagen, dan kan je via de R42 snel in en uit de stad. De Grote Markt, de omliggende winkelstraten, cinema, horeca, scholen en andere noden liggen op wandel- en fietsafstand. Je kiest bij ’t Fineer voor leven in een stadsoase: wonen vlakbij het centrum zonder in te boeten aan groen en comfort.

Intelligente energieoplossingen

Revive staat bekend om zijn focus op duurzaamheid en energiezuinig wonen. Hernieuwbare energiebronnen zoals warmtepompen houden je woning laag in energieverbruik. Het project vertrekt van het idee om te wonen rond een centrale groenzone. Door de specifieke inplanting van de woningen en appartementen, kan een optimale oriëntatie van de buitenruimten gegarandeerd worden, en genieten alle units over zuid- of westgerichte tuinen en terrassen.