Minerve: Kaffée Allée

In oktober 2016 werd Revive eigenaar van de voormalige Agfa-Gevaert site in Edegem. De site wordt nu omgevormd tot een bloeiende woonbuurt en de eerste fases werden al opgeleverd. Voor de start van de bouwwerken, wilden we in tussentijd de leegstaande ruimte benutten en gingen we op zoek naar enthousiastelingen voor een tijdelijke invulling. Op 2 juni 2017 ging de tijdelijke invulling Kaffée Allée er officieel van start.

Kaffée Allée

De trekker van onze tijdelijke invulling in Edegem is de zomerbar Kaffée Allée. Daarom kreeg de overkoepelende tijdelijke invulling dan ook de naam Kaffée Allée. De voorbije jaren werd Kaffée Allée al een gevestigde waarde in Edegem, toen nog in de Drie Eikenstraat.

Op onze site Minerve bouwden ze een compleet nieuwe bar ter hoogte van de Fort V-straat. De hele zomer van het jaar 2017 kon je er terecht voor allerlei fijne activiteiten, voor zowel jong als oud.

Er werd zelfs een wintereditie georganiseerd die midden januari 2018 afgesloten werd met een spectaculair slotfeest. Op zondag 29 april 2018 was Kaffée Allée weer helemaal terug van weggeweest en vlogen ze er opnieuw in voor een zomer vol sport, plezier en ontmoeting!

Neem zeker ook een kijkje op hun facebook voor meer info en foto’s!

Ontpop

Een tweede partner die op de tijdelijke invulling Kaffée Allée aanwezig was, is de organisatie ‘Ontpop’. Geen onbekende voor Revive aangezien ze eerder al aanwezig waren op onze tijdelijke invulling Lab Zorro in Mechelen.

Ontpop staat voor het ontdekken van allerlei nieuwe en leuke teambuildingactiviteiten. Tijdens de tijdelijke invulling Kaffée Allée in Edegem hadden ze een ruim aanbod zoals bijvoorbeeld bubble soccer, archery tag, laser shooting en foot pool.

Meer info vind je op hun website.