Team Revive

Nicolas Bearelle

FOUNDER & EXECUTIVE CHAIRMAN
Geen YOLO zonder PURPOSE! Live your life to the full and have meaning. Realiseer je dromen en maak zelf een betere wereld voor iedereen. Yes we DO!

Alexandre Huyghe

CHIEF EXECUTIVE OFFICER
Innovation lover, fix-it-all en all-round sportieveling. Steeds op zoek om de economische basisbeginselen te verzoenen met hedendaagse uitdagingen in stadsontwikkeling om zo ook een beetje Einstein te willen zijn.

Stijn Lannoo

CHIEF FINANCE OFFICER
Revive Finance Dude van het eerste uur. Sporten vindt hij top! Tennis, lopen, skiën, het kan hem allemaal bekoren en als het even kan samen met vrienden of met zijn twee prachtige jongens. Een goed glas wijn, languit in de zetel met een muziekdeuntje die weergalmt door het huis, voor hem is dit echt genieten!

Steven Rosseel

CHIEF OPERATING OFFICER
Sportieve projectontwikkelaar met kurkdroge humor en onmiskenbaar talent om snel maaltijden te verorberen. Houdt van weekendkranten, sushi en duurzaam ondernemen.

Mieke Vanhuyse

HEARTFUL PEOPLE COACH
Maaa bij Revive en oprichter van Die Speis Girls. Tracht heel veel vette humor én klimaatbewustzijn over te brengen aan 2 beautiful kids.

Lisa Verstraete

CHIEF PEOPLE OFFICER
Deze eeuwige positivo is een firm believer in het feit dat het altijd de mensen zijn die het verschil maken. Mensen vinden, boeien en binden. Altijd aan het lachen en het best met veel volk rondom haar. Liefst met de zon op het gezicht en een lekker wijntje voor de neus.

Toon Kympers

CHIEF COMMERCIAL & MARKETING OFFICER
“Leaving the place better than we found it!” Na een loopbaan als professioneel globetrotter, een thuis gevonden bij een team dat wel degelijk verantwoordelijkheid opneemt en het verschil wil maken met respect voor de komende generaties.

Jeroen Coupé

CHIEF TECHNOLOGY OFFICER
Revive geek met hoofd in de cloud en voeten in de (virtuele) realiteit. Houdt van lean en ligt vaak wakker wegens FOMO. Geïnteresseerd in geschiedenis podcasts, maar nog meer in een duurzame toekomst voor zijn kinderen.

Bart De Zutter

CHIEF LEGAL OFFICER
Juridische meerwaardezoeker & family-man. Droomt van een Eames Lounge Chair om in te lezen. Geniet van een goed gesprek, strakke architectuur en een sexy gerechtje.

Sofie Verstraete

CHIEF DEVELOPMENT OFFICER
Gentse met roots in de architectuur. Gepassioneerd door collectieve huisvesting. Haalt haar gigantisch enthousiasme uit al globetrottend zoveel mogelijk architecturale hoogstandjes te bezoeken. Ultieme hobby: met een Omer in de hand de avond vol babbelen.

Olivier Menalda

HEAD OF PROJECT DEVELOPMENT & OPERATIONS ABROAD
Als agronoom verbonden met de natuur en stadsbewoner in hart en nieren. Hij zoekt naar een evenwicht in projecten om zo stedelijke, sociale en milieu-uitdagingen aan te gaan. Hij werkt dagelijks mee aan een overgang naar de duurzame stad van morgen.

Bernard Mercier

CHIEF INVESTMENT OFFICER
Stadsbewoner door de week, natuurliefhebber in het weekend. Hij wordt gelukkig van sporten en in het bijzonder van een zwempartij bij zonsopgang of een hardloopsessie bij zonsondergang - vrijheid op zijn puurst. Hij zet graag dingen in gang en dit zo efficiënt mogelijk.

Sara De Baets

SENIOR LEGAL COUNSEL
Ex-topsporter, strevend naar een steeds eenduidige en correcte communicatie, structureel en juridisch georiënteerd. Sociaal sterk aanwezige wereldverkenner/mama, die een goed glas Gewürztraminer in een nog beter gezelschap steeds weet te appreciëren.

Kato Bruggeman

LEGAL COUNSEL
Een vat vol energie met een gezond hoekske af. Altijd aan het lachen, tenzij een hongertje de kop opsteekt. Naast een passie voor reizen en paardrijden, staat dan ook gezellig tafelen, inclusief een goed wijntje, in deze top 3. Onder het gezegde “iedere wijze uil was ooit een uilskuiken” gaat ze geen uitdaging uit de weg en streeft ze haar dromen na.

Margot Calle

LEGAL COUNSEL
Overtuigd Gentenaar met liefde voor citytrips, sushi en de puntjes op de i. Streeft er naar de aanstekelijke Revive-energie te vertalen naar een doeltreffend juridisch verhaal.

Filip Maes

SENIOR CONSTRUCTION MANAGER
Revive’s mister SPOC, maar vooral Good Life Builder met een "eigen-wijsheid" karaktertrekje! Daarnaast sportieve levensgenieter en papa van twee prachtige zonen.

Bart De Vos

SENIOR CONSTRUCTION MANAGER
Construction guy die houdt van de praktische aanpak. Rustig en kalm van aard, maar eens het stalen ros bestegen, crazy as hell!

Lander Victor

SENIOR CONSTRUCTION MANAGER
Enthousiaste Construction Manager met roots 'bachten de kupe'. Geboeid door het energievraagstuk en steeds op zoek naar pragmatische oplossingen. Fan van de koers, beoefenaar van de trommelkunst en trotse papa. Fruitig levensmotto: gaan met die banaan.

Sofie Daneels

CONSTRUCTION MANAGER
To the point. Komt overeen met bijna iedereen. Dol op koken, eten, fietsen, lezen, muziek en vriendelijke mensen.

Kevin Sieckelinck

CONSTRUCTION MANAGER
De Mechelse vertegenwoordiging van Revive; met beide voeten in de architectuur en de ogen op KOMET. Gedeelde visie op vooruitstrevend en duurzaam bouwen bracht hem tot bij Revive. Maakt graag deel uit van het team, vooral als er gegeten, gedronken, gelachen en gefilosofeerd mag worden, maar geniet vooral van de uitdaging van het bouwen en het papa-zijn!

Ludovic Powis

CONSTRUCTION MANAGER
Actieve Brusselaar bij Revive! In de week kan je hem vinden op een werf, de fiets of een hockeyterrein en tijdens vakanties vind je hem ergens in bergen waar je eerder herders dan trekkers tegen het lijf loopt. Van jongs af aan is hij al gefascineerd door hoe dingen in elkaar zitten. Die nieuwsgierigheid leidde hem naar de wondere wereld van de bouw.

Tomasz Cyprysiak

CONSTRUCTION MANAGER - POLEN
In de eerste plaats een ervaren ingenieur, op zoek naar nieuwe oplossingen om elk project te verbeteren en de gestelde doelen te bereiken. In zijn vrije tijd vind je hem als fan bij het plaatselijke voetbalteam, op het tennisveld of in het bos. Zijn stad en zijn familie zijn hem erg geliefd.

Jana Van Daele

CUSTOMER SUCCESS MANAGER
Afkomstig uit het Waasland, maar met net wat minder streken dan Reinaert de vos. Gepassioneerde interieurarchitect met een duidelijke visie. Altijd paraat om te helpen en eeuwig enthousiast. Interesse voor koken zit in het bloed net als de creatieve vingers. Een smakelijk grapje en een "goei glaske" rode wijn wordt steeds gewaardeerd.

Stephanie Sels

CUSTOMER SUCCESS MANAGER
Antwerpse enthousiaste levensgenieter met gevoel voor ritme. Steeds te vinden voor een wandeling of fietstocht in goed gezelschap, met voorkeur in de Vlaamse Ardennen. Neemt dus met veel plezier haar Antwerpse accent mee 't water over naar 'de parking'.

Ann-Sophie Vandeputte

CUSTOMER SUCCESS MANAGER
Make it better, make it last. Vlaamse Ardennenaar die haar enthousiasme haalt uit impact en happy people, houdt van positive thinking en inspirerende babbels. Oh perfect day? Kringloopkansjes, vegan BBQ en Italiaans rood geluk.

Didier De Vriese

SENIOR CUSTOMER CARE MANAGER
Heeft een thuisbasis in de Brugse rand, maar waardeert evengoed het bruisende stadsleven. Draagt graag een creatief steentje bij om een goeie flow te realiseren of out-of-the-box te brainstormen. Wordt gelukkig van problem solving voor klanten en collega’s. Zoekt voor de work-life balans het gezelschap van soulmates om sportief of relaxed te chillen rond het water, met achteraf een bijzonder gerechtje en zalig wijntje.

Frédéric Buyssens

BUSINESS DEVELOPER
Goedlachse kerel met een bijzondere interesse voor architectuur, interieur en design. Ook voetbalfanaat, vooral van alle Rode Duivels in het buitenland. Verder een levensgenieter die houdt van uitgebreid dineren, liefst met vrienden en familie.

Sébastien van Outryve d'Ydewalle

BUSINESS DEVELOPER
Een fervent natuurliefhebber die het groen in de stad wilt doen heropleven en zo mee wil helpen bouwen aan een duurzame toekomst

Max Tans

BUSINESS DEVELOPER
Bourgondische Limburger met een passie voor goed eten en reizen. Als hij niet aan het dineren is, vind je hem in zijn vrije tijd in de natuur, bij voorkeur in het gezelschap van vrienden of familie.

Tomasz Matusiak

BUSINESS DEVELOPER - POLEN
Is verwonderd door de mensheid en zijn onuitputtelijke creatieve inspiratie. Hoe we met onze ideeën en acties de wereld van vandaag creëren.

Miguel Almeida

BUSINESS DEVELOPER - PORTUGAL
Houdt van koken, gegrilde vis en aspirant-veroveraar van de Portugese markt. Klaar om de boel op te vrolijken met innovatieve ideeën en een positieve impact achter te laten. Geïnspireerd door de gedrevenheid en ambitieuze ingesteldheid van mijn collega's. Laten we de grill aansteken en samen een positieve toekomst bereiden.

António Delgado

BUSINESS DEVELOPER - PORTUGAL
Burgerlijk ingenieur met ervaring in Peru en in het Midden-Oosten. Gepassioneerd door reizen en hij leert graag nieuwe mensen en cunturen kennen. Hij houdt van een goed glas wijn of bier bij een gezellig diner met vrienden.

Isabelle Verhaert

SENIOR PROJECT DEVELOPER
Een stadsmus met een voorliefde voor Antwerpen in de week, maar het liefst op een berg met een rugzak in het weekend. Een feministe van het ouderwetse soort met als streefdoel "practise what you preach"

Lise Gruwez

SENIOR PROJECT DEVELOPER
Brugse creatieveling die enthousiast wordt van goed doordachte stadsprojecten. Houdt van sportieve uitdagingen, bij voorkeur in de bergen of ongerepte natuur, maar evenveel van de welverdiende verfrissing achteraf.

Stefano Cincinnato

SENIOR PROJECT DEVELOPER
Overtuigd Brusselaar met een hart voor duurzame stadsontwikkeling. Daarnaast een toegewijde hobbykok met een ‘lichte’ voorkeur voor Italiaanse gerechten. Valt het best te smaken in goed gezelschap en een pittige discussie.

Philip Rubbens

SENIOR PROJECT DEVELOPER
Overtuigd dat de blik op een verre horizon de geest verruimt. Zoekt de horizon op in stadsontwikkeling, maar ook daarbuiten op zee of in de bergen.

Geoffrey De Hemptinne

PROJECT DEVELOPER
De Brusselaar van Revive. Compulsieve boekenkoper, steeds op zoek naar tijd om die aankopen te lezen. Samen met vrienden menig bergketens bewandeld op diverse continenten. Altijd als stafkaartman.

Silke Van Damme

PROJECT DEVELOPER
Dendermondse Gentenaar met een passie voor doordachte grondplannen, een neus voor mooie dingen en oog voor detail. Al wandelend, met beide kindjes aan de hand, op zoek naar architecturale pareltjes, elk streepje zon en haar ultieme droomhuis.

Oscar Broeckhoven

PROJECT DEVELOPER
Optimistische en leergierige 'Brusselaar' die als architect-ondernemer zoekt naar innovatieve en duurzame oplossingen voor sociaal-ruimtelijke vraagstukken.

Saïd Fadili

PROJECT DEVELOPER
De Frenchy van het team! Hoewel hij sinds 2009 in Brussel woont, brengt zijn zuidelijke accent jou terug naar zijn geboortestreek, de Pyreneeën. Hij is er nog vaak te vinden, voornamelijk op de wandelpaden waarbij hij zijn liefde voor het wandelenden, de natuur en de bergen doorgeeft aan zijn twee zonen. Deze levensgenieter brengt al graag eens een lekkernij mee naar kantoor of drinkt graag een glaasje met zijn collega's! Werken voor Revive was een voor de hand liggende keuze omdat hij dezelfde visie van ethisch, sociaal en ecologisch engagement deelt.

Alice Boydens

PROJECT DEVELOPER
Uit Brugge maar met roots in Canada. Een stadsmeisje dat zich graag terugtrekt in de natuur. Arts & crafts, reizen en cultuur klinken haar als muziek in de oren. Kortom, iemand die niet vies is van een nieuwe uitdaging.

Jakub Matyja

PROJECT DEVELOPER - POLEN
Kijkt graag vanuit een praktisch oogpunt naar de dingen. Op zoek naar evenwicht in bouwprojecten en die proberen tegemoet te doen komen aan de dagelijkse uitdagingen van de stad en haar inwoners. In zijn vrije tijd is hij een fervente skiër, voetballiefhebber en Formule 1-fan. Reizen doet hij het liefst in Zuid-Europa met een pizza napolitana in de hand.

Frederic Collin

HEAD OF FUND MANAGEMENT
Specialist in beleggingsfondsen, Brabantse en gelukkige vader van twee, gepassioneerd verzamelaar van vijgen- en citroenbomen en kweker van fruitbomen, die vooral van een goede lach houdt.

Emilie De Buck

FUND MANAGER
Goedlachse spring-in't-veld. Overtuigd Oost-West, Gent best. Altijd in voor een gezellige babbel met een bijpassende knabbel. En kan niet zonder een dagelijkse portie Zweedse puzzels.

Anne D'hulst

SENIOR BUSINESS CONTROLLER
Cijferfreak met West-Vlaamse roots, dol op desserts & zot op haar dochter. Heeft tijdens de werkuren graag alles onder controle, maar daarbuiten mag de boog wat minder gespannen staan. Met een goed boek, een stevige natuurwandeling of een avondje uit kun je haar altijd bekoren.

Laure Martens

BUSINESS CONTROLLER
Rasechte "Maarkedaller" en lid nummer 6 van het financiële team. In de finale van De Slimste Mens Ter Wereld zouden de volgende vijf woorden gebruikt worden om haar te beschrijven: dierenvriend, Beyoncé fan, hobbykok, sportfanaat en Excel expert.

Julie Deputter

SENIOR ACCOUNTANT
Geboren ‘me èèn bèèn in de zèè’: Ostêns maar nu Gents. Lid van het supersonische Finance Team, maar ook thuis eeuwig calculerend en op zoek naar resterend reisbudget.

Lisa Rietveld

ACCOUNTANT
Onderdrukte uitslaper, die niet functioneert voor de eerste ‘jatte’ koffie. Toch mag je haar altijd wakker maken voor Mexicaans eten, een goede babbel of sushi.

Anne Swankaert

ACCOUNTANT
Ook wel Swankie genoemd. Finance-chick nummer vier bij Revive! Het tegenovergestelde van een vroege vogel, want haar favoriete hobby is slapen. Daarnaast is ze verzot op: debet = credit, M&M’s, Céline Dion, pyjamas all day, skiën & dus ook après-skiën 😉

Elena Dhondt

ACCOUNTANT
Gepassioneerd door cijfers en logica en door de natuur. Oorspronkelijk uit de USSR, met Russisch-Oekraïense roots. In haar vrije tijd leest ze boeken, luistert ze naar rock en naait en breit ze graag mooie dingen. Altijd open om nieuwe dingen te leren en zeker niet bang om nieuwe "avonturen" aan te gaan.

Susanne Koolhof

IMPACT MANAGER
Sociaal geograaf die steeds op zoek is naar inspiratie en co-creatie voor duurzaam wonen & leven en het creëren van social impact. B the change!

Laila De Bruyne

IMPACT MANAGER
Haalt haar energie uit het verbinden van mensen en het verbinden van mensen met plekken. Gewoon doen, geen half werk en impact maken zijn haar motto’s. Als je haar zoekt vind je haar allicht op een mooie erfgoedsite of is ze aan het zingen. Haar zoon en dochter zijn de helden voor wie zij een duurzame toekomst wil bouwen.

Laurence Van Heuverswyn

OFFICE MANAGER
Altijd op zoek naar inspirerende 'ontdekkingen', authenticiteit en schoonheid en kijkt graag overal om de hoek op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Deze natuurliefhebber heeft ook een passie voor architectuur en erfgoed. Ze hecht veel waarde aan gezelligheid en behulpzaamheid.

Marieke Spillebeen

SALES EXECUTIVE
West-Vlaamse Sales Executive, food lover en steeds zin in avontuur. Houdt van een goed ritme op de dansvloer, maar ook in het dagelijkse leven. Onregelmatige sportieveling en overtuigd van het motto 'zot zijn doet geen zéér'.

Karolina Jaremicz

SALES EXECUTIVE - POLEN
Geen YOLO zonder PURPOSE! Live your life to the full and have meaning. Realiseer je dromen en maak zelf een betere wereld voor iedereen. Yes we DO!

Boudewijn De Coninck

ENVIRONMENTAL MANAGER
Wordt wild van saneringsputten graven, PID meters en de juiste bodemverontreinigingswalmen. Voor hem mag het best vooruit gaan! Immer goedlachs en niet bang voor een licht aangebrande grap. Geniet van aperitieven, lekker (veel) eten, competitieve padelduels en fietsen met het gezin.

Jan Van Schaeren

ENVIRONMENTAL MANAGER
Wordt vrolijk van rondploeteren in de modder, saneringswerken en soms ook van de daarbij horende dampen. Geniet van groentjes en confituur van eigen kweek. Blijft elk jaar opnieuw proberen om drinkbare appelcider te produceren...

Benoit Dubrulle

GO-TO-MARKET MANAGER
Digitaal pionier, al sinds de Atari en Commodore, maar met een passie voor authentiek en design. "New Order" op Vinylplaten en een “Crabbelaer bier" in een bruin café moet te allen tijde kunnen. Als Digital Marketeer altijd bezig met service design thinking, wetende dat “Relevantie” realiteit wordt, nu de IOT toepassingen onze leefwereld aan het veroveren is.

Cristina Vanlook

GO-TO-MARKET MANAGER
Net als de Sint afkomstig uit Spanje, maar opgegroeid in de wijken van de Limburgse steenkoolmijnen. Voor een moment van concentratie zal ze zich afzonderen met Flamenco muziek. Alles wat met digitale marketing te maken heeft, zal zij enthousiast mee aan de slag gaan. Wanneer ze niet aan het werk is zal je haar altijd vinden met een boek, die ze aan het lezen is, voorleest aan haar zoontje of zelf schrijft. Kijk dus uit naar haar roman!

Charlotte Buyl

CORPORATE CULTURE & WELLBEING MANAGER
Aka Charly, geëmigreerd van de parking naar 't Stad, controlefreak, wandelen in de Ardennen, glaasje cava met vriendinnen, sport en muziek keep me going.

Reggy Van Den Branden

PROJECT MARKETEER
Always aiming to stretch the mind, because “a mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions”. Gedreven door opportuniteiten, allergisch voor comfortzones. Steeds gefocust op nieuwe ideeën en het creëren van impact. Fan van intuïtie, architectuur, design en Van Basten ‘88. Let’s keep on surprising...

Sophie Fouache

PROJECT MARKETEER
Foodie, grote dierenvriend, aspirerend wereldreiziger en absoluut geen ochtendmens. Haar roots liggen aan de kust, maar ze verloor haar hart aan Gent. Geef haar een glas wijn en een goeie serie om te bingewatchen en je maakt haar een gelukkig mens.

Sophie Blommé

CORPORATE PROJECT MARKETEER
Een enthousiaste creatieveling die veel energie krijgt van gezellig borrelen met vrienden en familie, een dansje placeren, bootcamp, watersporten en off course reizen! Deze Westfluut nam de passie voor ambacht van haar grootvader over en als bag designer vind je haar dan ook geregeld achter haar stik- of schalmmachine terug.

Agnieszka Jaworska

MARKETING & SALES MANAGER - POLEN
Gepassioneerd door de bouwsector en binnenhuisarchitectuur. In haar vrije tijd verzamelt ze schilderijen en kustwerken en ze droomt ervan om een huis te bouwen op een eiland met een lage bevolkingsgraad. Ze is een echte people person die toewijding het grootste geschenk van de mensheid vindt.

Wouter Braeckman

COMMUNITY MANAGER WATT THE FIRMS
Neem een grote hoeveelheid klantvriendelijkheid en mix dit samen met organisatietalent, werk het af met een snuifje no-nonsense en je hebt de basis van mijn recept. Out of office met het gezin onmogelijk kiezen tussen sportief skiën aan de Matterhorn of genieten van de sunset op Ibiza. Good vibes only !

Charlotte Boelens

COMMUNITY MANAGER
Staat members te woord vanuit de overtuiging 'optimism is key'. Droomt van exotische oorden en als het kan gaat ze evenzeer avontuur opzoeken in sportieve activiteiten. Houdt van lekkere gerechjes en weet vrienden steeds te entertainen met haar kennis over wijn.

Julie Daelman

COMMUNITY MANAGER WATT THE HEALTH
Enthousiasteling met een passie voor healthtech! Mensen vinden en verbinden te Maria Middelares. Verliefd op mijn dochter, de zee en mooie steden, kunst, koken, surfen en design. Houdt van een goede portie adrenaline.

Reindert Van Herreweghe

DATA SCIENTIST
Afkomstig van ’t zeetje, waar je hem ook kan vinden als ’t waait of er golven staan. Heeft van data ‘soigneren’ zijn levensdoel gemaakt, want garbage in = garbage out (en dat valt niet te recycleren). Houdt van fiets en eens lekker gaan eten.

Walt Okafor

INNOVATION MANAGER RECAP
Werklustige Assertive Loyale Teamplayer (WALT) Het zou zomaar zijn scouts totem kunnen zijn. Een West Vlaming die zijn accent in Antwerpen nooit heeft verloochend. Altijd in de mood voor een goede mop. Gepassioneerd door alles wat real estate innovation te maken heeft.

Wil jij ook bij
Revive werken?

Zin om ons team te vervoegen? Check dan zeker onze openstaande vacatures!