Brussel
Ekla

Schoonheid in Brussel

Waar ooit het EKLA-bier voor de Expo ’58 werd gebrouwen, bouwde Revive een indrukwekkende woontoren. Naast de uitzonderlijke inplanting recht tegenover het Weststation, omvat dit project heel wat voorzieningen. Het is er zorgeloos wonen in Brussel. Er zijn nog slechts enkele residentiële appartementen te koop, alsook penthouses die een adembenemend uitzicht over Brussel bieden. Een unieke kans voor citylovers en investeerders.

 

Panoramisch uitzicht

EKLA bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Brussel. Je krijgt dus het beste van twee werelden: de rust van de randstad met een royaal uitzicht over het hart van Brussel. Bij EKLA kies je zelf met welk uitzicht je elke dag opstaat. Het is ook mogelijk om verschillende appartementen te combineren tot één luxeappartement met meerdere uitzichten.

 

Uitmuntende bereikbaarheid

Een appartement in Brussel was nog nooit zo bereikbaar. EKLA ligt recht tegenover het Weststation, een centraal knooppunt voor trein, metro, tram en bus. Het is ook een belangrijke schakel voor de toekomstige verbinding tussen Brussel-Zuid en Brussel-Noord, alsook voor de treinen van het gewestelijk expresnet (GEN). Last but not least komt er een Villo-fietspunt en kan er ondergronds geparkeerd worden.

Prijswinnaar

De ULI Europe Awards for Excellence 2020 bekroonde Ekla met een special mention, categorie “Social Value”

Een top investeringsproduct

EKLA is één van de eerste projecten in de totale opwaardering van de buurt. Daardoor genieten de nieuwbouwwoningen de beste ligging en worden de appartementen aan scherpe prijzen aangeboden. Wie graag wil investeren in vastgoed in Brussel, is dus bij EKLA aan het juiste adres.

Diversiteit & architectuur

Het basisplan van EKLA vertrekt van een klassiek bouwblok waarbij systematisch elementen weggehaald en toegevoegd zijn, om de relatie met de buurt en de omgeving op verschillende niveaus aan te gaan. Naast de appartementen omvat EKLA ook een Okay buurtsupermarkt, een Nederlandstalige kleuter- en basisschool, een crèche, kleinschalige kantoorruimtes en een nieuw buurtpark. Het wordt een stimulerende omgeving in een duurzame architectuur uitgetekend door B2Ai Architecten.