West-Vlaanderen
Den Indruk

Indruk maken in Brugge doe je zo

Een mooie en betaalbare woning in het centrum van Brugge vinden is niet altijd even makkelijk. Daarom ontwikkelden we er Den Indruk, een nieuwbouwproject op de plek waar vroeger een drukkerij was! En dat was een succes: Den Indruk is namelijk volledig uitverkocht.

 

Vlakbij het historisch centrum

We hebben het zelf getest, en op minder dan vijftien minuten wandelen sta je in het historisch centrum van Brugge. Met een bushalte op 100 meter afstand en het station op 1 kilometer kan je moeiteloos terugvallen op het openbaar vervoer.

 

Toonaangevende architectuur

In Den Indruk zijn zowel de wooneenheden als de buurtschuur van de hand van Cameleon Architecten. Bij de keuze van materialen schenken zij ontzettend veel aandacht aan de duurzaamheid ervan. Binnenin de woningen werd geprobeerd om alles niet dragend te houden, zodat de woning kan meegroeien met de grootte en de leeftijd van het gezin.

Aandacht voor levenskwaliteit

Wie in Den Indruk de straat oversteekt, komt op de Vesten uit. Deze groene ring rond het Brugse centrum is de ideale plek om te wandelen, fietsen en van de natuur genieten! Met 23 woningen en 18 appartementen is deze slimme woonbuurt er één op menselijke schaal. In deze verkeersluwe leefwijk parkeren de auto’s trouwens ondergronds, zodat rust, vrijheid en veiligheid bovengronds heersen.

min stappen tot centrum Brugge

m² totale opp

%

1500 m² groen

units

Intelligente energieoplossingen

Hier voldoet elke woning ruim aan de strengste isolatie- en energienorm en beschikken ze over een warmtepomp. Zo wuift Den Indruk achterhaalde brandstoffen radicaal uit en kiest het voor hernieuwbare energie.