Onze impact

Corporate Responsibility

Bij Revive streven we ernaar om transparante en accurate informatie te verstrekken aan onze investeerders. Als beleggingsfonds dat opereert onder de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) Artikel 9, hebben wij, via GLDF II Partners NV, als doel om de overgang naar een meer duurzame economie te ondersteunen door te investeren in activiteiten die bijdragen aan het verminderen van milieu- en sociale risico’s.

ESG disclosures

Onze beleggingsstrategie richt zich op herontwikkelingsactiviteiten die positieve milieu- en sociale resultaten bevorderen. Deze activiteiten zijn gericht op projecten die actief overgaan naar een meer duurzaam bedrijfsmodel en in lijn zijn met de doelen van het Akkoord van Parijs en andere mondiale duurzaamheidsinitiatieven.

Bovendien nemen we bij Revive processen op ons om ervoor te zorgen dat de projecten waarin we investeren voldoen aan onze strenge duurzaamheidscriteria. We beoordelen zorgvuldig elke investeringsmogelijkheid op basis van hun potentiële positieve impact, de haalbaarheid van hun transitieplannen en hun naleving van internationale normen en beste praktijken.

We zijn toegewijd aan het monitoren en rapporteren van de milieu- en sociale impact van de projecten in onze portefeuille. We geloven in het bevorderen van transparantie en verantwoordingsplicht, en streven ernaar om onze investeerders uitgebreide en accurate informatie te verstrekken over onze investeringen.

Bovendien erkennen we het belang van het voldoen aan de rapportageverplichtingen van SFDR. Als onderdeel van onze toewijding aan transparantie, verstrekken we informatie over de milieu-, sociale en governance kenmerken van onze investeringen, evenals de Principle Adverse Impacts (“PAI”) die kunnen voortvloeien uit onze activiteiten.

Voor eventuele aanvullende vragen of verduidelijkingen met betrekking tot ons SFDR Artikel 9 Fonds en onze investeringen in transitieactiviteiten, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Datum van publicatie: mei 2023

Meer info over ons SFDR Article 9 Fund?