Ons manifesto

Duurzame projectontwikkelaar

Revive investeert in de duurzame transformatie van oude industriële sites. Het potentieel van deze sites wordt gerealiseerd waardoor niet-ontgonnen gebied gespaard kan blijven. De oude fabriek van smeeroliefabrikant Elektrion in Gent, bijvoorbeeld, of de voormalige drukkerij van Die Keure in Brugge. Stuk voor stuk leven ze terug op tot nieuwe buurten waar het aangenaam leven is.

Brown to bright

Revive concentreert zich op brownfield-sites. Dit zijn braakliggende terreinen en verlaten gebouwen in plaats van onontgonnen gebied of greenfield land. Onze missie is om verlaten en vervuilde terreinen te transformeren naar frisse en duurzame omgevingen om te leven. Met maatschappelijk en ecologisch rendement!

Investeren in de toekomst

Wij bouwen met oog op de toekomst, future proof is geen loze belofte maar ons doel. Wij streven naar maatschappelijk en ecologische oplossingen. Bij Revive stap je mee in ons verhaal van klimaatgezonde woonontwikkelingen. Wij geloven er sterk in dat wij als projectontwikkelaar voldoende aandacht moeten besteden aan de nabijheid van wonen, werken, handel, sport, cultuur en ontspanning.

Met respect

Zowel bij de identiteit van het project, de architectuur en het bouwproces respecteert Revive de geschiedenis van de site. Zo gaan wij bijvoorbeeld sloopmaterialen hergebruiken, betrekken we archeologen bij de start van onze werken, en willen we originele elementen steeds integreren in de nieuwe architectuur.Bekijk hoe wij de rijke geschiedenis van project Minerve eren.

Ontwikkelen
met Revive?