Oost-Vlaanderen
Pier Kornel

Ontdek Pier Kornel – Aalst

Langs de oevers van de Dender creëren we een nieuwe woonbuurt voor jong en oud. Op een voormalig industrieel terrein aan het water, dichtbij het centrum en station kan jij een nieuwe thuis vinden. 

Pier Kornel omvat een compleet concept met een mix van nieuwbouwhuizen, appartementen en assistentiewoningen. Het wordt aangevuld met groene tuinen, winkels, gemeenschapsvoorzieningen en zelfs een brasserie in de toekomst. De ontwikkeling van dit alles vindt plaats in drie fasen: de eerste fase is al afgerond en bewoond, de bouwwerkzaamheden voor De Weverij begonnen in mei 2020 en de eerste bewoners hebben hun nieuwe woningen al betrokken. De assistentiewoningen zijn eveneens gebouwd en gereed voor bewoning.

Assistentiewoningen te koop

Pier Kornel biedt assistentiewoningen, die erkend zijn door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Kwalitatief wooncomfort en veiligheid staan centraal. De appartementen genieten van veel lichtinval en hebben een ruim en goed georiënteerd privéterras. Via discrete noodknoppen in de leefruimte, slaapkamer, badkamer en het toilet, is er 24 uur op 24 hulp beschikbaar. De assistentiewoningen zijn een echte thuis, om zorgeloos zelfstandig en onafhankelijk te wonen in een veilige en levendige omgeving. Levenskwaliteit staat er centraal!
Deze assistentiewoningen zijn instapklaar. Snel verhuizen is dus mogelijk!

woonkamer assistentiewoning aalst
groene binnentuin aalst appartement

Laatste appartementen te koop

De laatste appartementen zijn gelegen in het gebouw De Weverij dat is opgetrokken rond een grote collectieve tuin die voor een oase van rust zorgt. De appartementen hebben ruimte terrassen en genieten van een laag E-peil en maximale bereikbaarheid.

Heb je een vraag of wil je meer info?    Uw gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid