Brussel
Mench

Mench, wonen in Brussel

Mench is één van de toekomstige projecten van Revive. Het project bevindt zich in Schaarbeek en zal uit 41 units bestaan die verhuurd zullen worden door Hejme. Momenteel zijn de plannen in volle opmaak, en kunnen we dus nog weinig informatie geven. Geïnteresseerd? Hou dan zeker deze pagina in de gaten!

Het project

Mench zal uit +/- 42 woningen bestaan, in verhuur volgens het Hejmeconcept. Het wordt een mix van verschillende typologieën: kleinere en grotere appartementen, maar ook duplexen, elk met een privaat terras. Enkele wooneenheden zullen bestemd zijn voor co-living. Dit alles wordt gebouwd rond een grote, gemeenschappelijke binnentuin van maar liefst 2500m² – ingericht door een landschapsarchitect. Voor elk wat wils, dus!

binnentuin duurzame nieuwbouw appartementen en woningen schaarbeek

De locatie

Mench bevindt zich in Schaarbeek, vlakbij het station, langs een van de mooiste lanen van Schaarbeek (Huart Hamoirlaan). Het museum Trainworld is vlakbij, en ook het natuurgebied “het Moeraske” is op wandelafstand. Mench heeft ook een ideale locatie doordat het goed omsloten is met openbaar vervoer!