Welke nieuwe projecten lanceert Revive in 2024?

Blog

Wat kan ik verwachten van een Revive project?

Een buurt waar geschiedenis en toekomst hand in hand gaan. Dat is waar Revive voor staat. In onze projecten hergebruiken we zoveel mogelijk wat er al is, geven we vergeten plekken een nieuw leven en creëren we ruimtes die verbinden en inspireren.

Van oude industriële sites tot verlaten gebouwen, we zien potentieel waar anderen alleen maar leegte zien. Door slim te herbestemmen en te renoveren, geven we elke plek een frisse start. En we doen dit met respect voor het verleden, waardevolle gebouwen en erfgoed worden gekoesterd en geïntegreerd in onze plannen.

Maar het gaat niet alleen om een dak boven je hoofd. Je komt terecht in een evenwichtige buurt waar mens en natuur harmonieus samenleven. Groene zones, gezamenlijke tuinen, biodiversiteit en slimme oplossingen voor mobiliteit, energie en waterbeheer dragen bij aan een gezondere leefomgeving voor jou en iedereen.

En als kers op de taart: op onze projecten woon je in het kloppend hart van de buurt, waar je samenkomt met je buur, geniet en groeit. Het gaat niet alleen om het creëren van ruimte, maar om het creëren van een gemeenschapsgevoel.

Minerve buurt

 

Welke nieuwe projecten/fases lanceert Revive in 2024?

Dit jaar staan er in Minerve (Edegem) en Komet (Mechelen) de lanceringen van een nieuwe fase op de planning en in hartje Gentbrugge starten we met een volledig nieuw project, ’t Verband. Je leest het goed, de naam van dit nieuwe project is een subtiele knipoog naar het ziekenhuis dat op de site is gevestigd. Meer info over de projecten en de fases vind je hieronder:

 

't verband - Gentbrugge

’t Verband – Gentbrugge

Op de site komen naast appartementen en woningen een open en groen buurtpark dat de huidige grijze site zal vervangen. De bestaande parking komt ondergronds en maakt zo ruimte voor een gezonde leefplek. In het nieuwe buurtpark zal er plaats zijn voor rust en beweging voor jong en oud. Dat de site een ‘gezonde’ toevoeging mag worden voor de buurt, is gegarandeerd met de komst van een sportmedisch centrum en ook de verdiepingen boven de huidige polikliniek van Maria Middelares krijgen een nieuwe invulling: bedrijvencentrum WATT The Health

Meer weten over ’t Verband? Dat kan tijdens het infomoment op 18 mei om 11u. Inschrijven kan hieronder:

Minerve – Edegem

De laatse fase van Minerve bestaat uit drie gebouwen: BerndHilla en Lange. In Lange komen prachtige doorzonappartementen met één, twee en drie slaapkamers. Je zal er ook een aantal studio’s vinden. Bernd en Hilla zijn twee gebouwen op de rand van de site die uitkijken naar het mooie Fort V-park of naar de wadi en het groen op de site. Ook in deze gebouwen hebben de appartementen één, twee of drie slaapkamers. Al de appartementen in Bernd en Hilla bevinden zich op een hoek van het gebouw. Zo heb je steeds een wijds uitzicht langs twee kanten van je appartement.

We gaan dieper in op deze laatste fase tijdens ons infomoment op zaterdag 25 mei om 11u. Inschrijven kan hieronder: 

Minerve - Edegem - Render
Komet - Mechelen - Render

Komet – Mechelen

Fase 3 van Komet wordt gelanceerd op 28 september. Om jullie hierop zo goed mogelijk op voor te bereiden, voorzien we op 14 september een infomoment. Tijdens dit moment lichten we de fase van a tot z toe en duiken we in de Woonmodule-tool zodat je op het moment van verkoop snel en gemakkelijk online jouw nieuwe thuis kan reserveren indien je dat wilt. Blijf je graag op de hoogte van dit project, dan kan je je hieronder inschrijven op de nieuwsbrief.

Ben je op zoek naar een woning of appartement in een andere regio? Neem dan zeker ook een kijkje bij onze andere projecten: