10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel

10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel 10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel

Lees meer

grid-item-logo

Re-Vive kijkwoning Gentbrugge Den Draad - sorry, uitverkocht! - was het eerste project van Re-Vive.

Vandaag leeft en bruist de buurt volop, want alle bewoners hebben er overduidelijk hun draai gevonden. Op Den Draad komen wonen is geen optie meer, wel kan je hier ontdekken hoe een Re-Vive woning en haar omgeving écht aanvoelen. Sommige dingen moet je met eigen ogen zien. Hoe groen is de omgeving? Hoe ruim is zo’n woning? En is duurzaam wonen ook mooi wonen? Kom langs in de Kijkwoning en ontdek hoe je zou kunnen leven in één van de andere Re-Vive projecten.

Dit sprak me meteen aan

Op een zuchtje van het Gentse stadscentrum ligt Den Draad, het allereerste woonproject van Re-Vive. Met z’n passiefwoningen en energiezuinige appartementen viel deze groene woonbuurt bijzonder in de smaak bij jong en oud. Het levende bewijs? De inwoners zelf natuurlijk.

Hans Steensels, een actieve zestiger verhuisde van Antwerpen naar een appartement in Den Draad in Gent. ‘Via een vriendin hoorde ik over het duurzame project en de uitzonderlijke benadering van Re-Vive. Dit ecologisch verantwoord woonproject sprak me meteen aan. Als financieel adviseur zag ik ook dat er heel wat voordelen verbonden waren aan de doorgedreven isolatie en de lage energiekosten. Ik ben komen kijken en was meteen verkocht!’

Den Draad
Den Draad
Den Draad
Den Draad
Den Draad
Den Draad

Een goed jaar woont Hans hier intussen. De combinatie van stedelijk wonen met een groene omgeving typeert Re-Vive en dus ook Den Draad. Of dat Hans bevalt?

De groene omgeving, de zonsopgang van op het dakterras, het kijken naar de sterren en de maan, ik vind het echt geweldig om zo dicht bij de natuur te leven. Heel wat mensen hebben mij al gevraagd of ze hier nog iets kunnen kopen, maar ik moet hen steeds teleurstellen. Had het nog gekund, ik zou het iedereen meteen aanraden!

Hans Steensels Trotse Den Draad bewoner

Den Draad - werf
Den Draad - werf
Den Draad - Uitzicht dakterras
Den Draad - Uitzicht dakterras
Den Draad - Uitzicht dakterras
Den Draad - Appartementsgebouw
Den Draad - werf
Den Draad - Duurzame energie
Den Draad - Woningen
Den Draad - park net aangeplant
Den Draad - Architectuur
Den Draad - park net aangeplant
Den Draad - Appartmentsgebouw
Den Draad - architectuur
Den Draad - park
Kleemburg 1
9050 Gent
België

Interesse om goed te leven in Den Draad?

Heeft Den Draad je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt?
Vraag maar raak!

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?