The Good Life voor investeerders

Het intelligente rendement


Een woning kopen is één ding, een woning laten renderen nog iets heel anders. Al onze vooruitstrevende en groene woonbuurten rijgen de unieke voordelen aan elkaar, wat perspectieven opent voor investeerders. We sommen alvast enkele aspecten op die intelligent rendement kunnen garanderen. 

100% instapklaar

Alle Re-Vive woningen en appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt en volledig instapklaar opgeleverd. Uiteraard hoort daar ook een goed uitgeruste keuken, hoogstaande badkamer en een voorbehouden parkeerruimte bij. Re-Vive opteert maximaal voor ondergronds parkeren, al kan het bij enkele wooneenheden ook bovengronds. Elke woonbuurt wordt ook gekenmerkt door intelligente en moderne architectuur. Kortom, Re-Vive levert duurzame, instapklare en toekomstgerichte woningen en appartementen, met een uniek concept.

Interesse om te investeren?

Al onze vooruitstrevende en groene woonbuurten rijgen de unieke voordelen aan elkaar, wat perspectieven opent voor investeerders. We sommen alvast enkele aspecten op die intelligent rendement kunnen garanderen. 

Meer informatie over investeren?

Centraal, groen én rustig gelegen

Dichtbij de stad én toch in het groen wonen, daar streven we resoluut naar. Sommige woningen en appartementen beschikken over privé-tuintjes maar Re-Vive mikt vooral op veel gemeenschappelijk groen, wat louter voordelen en weinig onderhoud biedt voor de inwoners. Voor al onze projecten garanderen we bovendien ook maximale mobiliteit. Van autodelen over optimaal fietscomfort tot openbaar vervoer in de directe nabijheid; makkelijk mobiel zijn is van onschatbare waarde. 

De locatie van een woning of appartement is ontzettend belangrijk. Doordat Re-Vive uitsluitend oude industriële sites aanpakt, genieten onze woonbuurten steeds van een centrale ligging, een ruime hoeveelheid groen en voldoende parkeermogelijkheden. En dat waar je maar wil, want in ongeveer elke belangrijke Vlaamse stad heeft Re-Vive geplande of lopende projecten.

Nicolas Bearelle Chief Executive Officer

Voor iedereen

Gemengde buurten vormen het meest dynamische antwoord op onze hedendaagse maatschappij. De Re-Vive woonbuurten bieden dan ook een brede mix van woonoplossingen aan. Van jonge gezinnen tot ouderen, van singles tot zorgbehoevenden, van kleine tot grotere budgetten; onze woonbuurten bieden letterlijk voor ieder wat wils. 

Durf duurzaam te investeren

Zo loopt elke Re-Vive woning, elk Re-Vive appartement voor op z’n tijd. Dat tonen onze uitzonderlijke energieprestaties, die merkelijk beter scoren dan de wettelijk verplichte normen. Dit uitzonderlijk lage energieverbruik gaat hand in hand met onze voorkeur voor duurzame materialen en doordachte architectuur. Deze elementen vallen natuurlijk erg in de smaak bij huurders. Niet voor niets liggen onze woningen en appartementen goed in de markt bij hen. 

Re-Vive biedt waar voor uw geld. Onze projecten groeien meestal voort uit achtergestelde buurten die door onze aanpak opgewaardeerd worden en échte meerwaarde bieden.

Mieke Van Huyse Good Life Maker

Vraag onze investeringsbrochure aan

Vul onderstaand formulier in en we versturen onze investeringsbrochure naar uw mailbox.

Investeren in The Good Life?

Uit de toekomst. Het is te zeggen: uit de nood naar een andere manier van wonen voor de toekomst. Wil je ons denken en doen op de voet volgen of - beter nog - wil je met ons meedenken?

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?