10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel

10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel 10/5 : Prelancering Assistentiewoningen Pier Kornel

Lees meer

The Good Life ... Ontmoet ons team

Jannick Maes

Good Life Builder

Good life builder met (inter)nationale Limburgse roots. Passie voor het bouwen van een duurzame toekomst, mijn gezin en dedito alla pizza.

Stijn Lannoo

Chief Finance Officer

Re-Vive Finance Dude van het eerste uur. Sporten vind ik top! Tennis, lopen, skiën, het kan me allemaal bekoren en als het even kan samen met vrienden of met mijn twee prachtige jongens. Een goed glas wijn, languit in de zetel met een muziekdeuntje die weergalmt door het huis, voor mij is dit echt genieten!

Nicolas Bearelle

Chief Executive Officer

Good Life practitioner. Geen YOLO zonder PURPOSE! Live your life to the full and have meaning. Realiseer je dromen en maak zelf een betere wereld voor iedereen. Yes we DO!

Louis Motte

Good Life Ambassador

Enthousiaste Good Life Ambassador met oog voor detail en een passie voor architectuur en kunst. Arendsoog voor de betere film. En fan van The National.

Bart De Vos

Good Life Builder

Construction guy die houdt van de praktische aanpak. Rustig en kalm van aard, maar eens het stalen ros bestegen, crazy as hell!

Jan Van Schaeren

Environmental Manager

Wordt vrolijk van rondploeteren in de modder, saneringswerken en soms ook van de daarbij horende dampen. Geniet van groentjes en confituur van eigen kweek. Blijft elk jaar opnieuw proberen om drinkbare appelcider te produceren...

Charlotte Buyl

Good Life Maker

Aka Charly, geëmigreerd van de parking naar 't Stad, controlefreak, gefascineerd door reality - tv en alles wat "mooi" is , sport en muziek keep me going en fulltime member van team CJ.

Steven Rosseel

Project Developer

Sportieve projectontwikkelaar met kurkdroge humor en onmiskenbaar talent om snel maaltijden te verorberen. Houdt van weekendkranten, sushi en duurzaam ondernemen.

Jurgen Bonte

Environmental Manager

Snuffelaar in het saneringsland, fietsen zit in het bloed, strips verzamelen lijkt ook goed, maar liefst van al spring ik met vrouw en kinderen eens uit de band.

Simon Floré

Chief Technology Officer

Gentenaar en overloper uit de software wereld. Wil binnen 20 jaar nog steeds kunnen snowboarden in de Alpen. Met een ‘Smart Snowboard' uiteraard, IoT FTW.

Darel Torremans

Project Developer

Levensgenieter met voorliefde voor architectuur, number crunching en (zelf)ontwikkeling. Helemaal into nems, selfies en olympische spelen. Zomer én winter.

Eline Raes

Business Controller

Number cruncher, controlefreak en Excel-verslaafd!
Mijn AE-sessies (i.p.v. AA): eens goed zot doen met de ‘kids’, een lekker hapje eten en de voetjes af en toe eens op de dansvloer!

Sofie Rédelé

Project Developer

Eco-chick en geëngageerde meerwaardezoeker. Grote "make-it-happen" wens. 

Bart De Zutter

Legal Counsel

Juridische meerwaardezoeker & family-man. Droomt van een Eames Lounge Chair om in te lezen. Geniet van een goed gesprek, strakke architectuur en een sexy gerechtje.

Jonas Vanhauter

Good Life Ambassador

Fiere Bruggeling met passie voor stadsvernieuwing. Fan van (après)golf en oude James Bond films. Geen drankje zonder hapje.

Marieke Spillebeen

Good Life Ambassador

West-Vlaamse Good Life Ambassador, food lover en steeds zin in avontuur. Houdt van een goed ritme op de dansvloer, maar ook in het dagelijkse leven. Onregelmatige sportieveling en overtuigd van het motto 'zot zijn doet geen zéér'.

Emilie De Buck

Project Developer

Goedlachse spring-in't-veld. Overtuigd Oost-West, Gent best. Altijd in voor een gezellige babbel met een bijpassende knabbel. En kan niet zonder een dagelijkse portie Zweedse puzzels.

Susanne Koolhof

Good Life Maker

Positieve, social impact developer. Als sociaal geograaf altijd op reis voor inspiratie rondom duurzaam wonen en leven, culinair vluchteling, fan van de Oranjes

Roxanne Brys

Good Life Maker

West-Vlaamse, maar ‘bluvn plakn in Gent’. De ideale habitat om met vrienden nieuwe plekken te verkennen. Altijd met een volgende reisbestemming in het hoofd. Passie voor interieurinrichting, muziek, fauna en flora en lekker (vegetarisch) eten.

Mieke Vanhuyse

Good Life Maker

Maaa bij Re-Vive en oprichter van Die Speis Girls. Tracht heel veel vette humor én klimaatbewustzijn over te brengen aan 2 beautiful kids.

Julie Deputter

Accounting Executive

Geboren ‘me èèn bèèn in de zèè’: Ostêns maar nu Gents. Lid van het supersonische Finance Team, maar ook thuis eeuwig calculerend en op zoek naar resterend reisbudget.

Geoffrey de Hemptinne

Project Developer

De Brusselaar van Re-Vive. Compulsieve boekenkoper, steeds op zoek naar tijd om die aankopen te lezen. Organiseert lezingen over sociaal engagement en leadership. Samen met vrienden menig bergketens bewandeld op diverse continenten. Altijd als stafkaartman.

Filip Maes

Good Life Builder

Re-Vive’s mister SPOC, maar vooral Good Life Builder met een "eigen-wijsheid" karaktertrekje! Daarnaast sportieve levensgenieter en papa van twee prachtige zonen.

Alexandre Huyghe

Chief Investment Officer

Innovation lover, fix-it-all en all-round sportieveling. Steeds op zoek om de economische basisbeginselen te verzoenen met hedendaagse uitdagingen in stadsontwikkeling om zo ook een beetje Einstein te willen zijn.

Jelle Vandendriessche

Good Life Builder

Uit de West Vlaamse klei met een baksteen in de maag geboren, uitgesproken passie voor cultuur en technologie. Culinair kolonist van de zeven Argentijnse vuren, maar bovenal een beetje gadgetman.

Waar The Good Life vandaan komt?

Uit de toekomst. Het is te zeggen: uit de nood naar een andere manier van wonen voor de toekomst. Wil je ons denken en doen op de voet volgen of - beter nog - wil je met ons meedenken?

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?