icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Wat is een tijdelijke invulling? 

Het proces van het opmaken van het masterplan, het aanvragen van vergunningen en andere procedures neemt vaak een aantal jaren in beslag. In deze periode blijven gebouwen of terreinen vaak leeg, terwijl buurtbewoners en lokale initiatiefnemers vaak creatieve ideeën hebben over wat ze tijdelijke met deze ruimte zouden doen.

Revive wil die mensen een kans geven om hun ideeën te botvieren en stelt daarom haar ruimtes ter beschikking van deze enthousiastelingen. 

Een tijdelijke invulling is voor Revive een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Het is een plek waar er ruimte is voor sport en spel, voor kunst, voor workshops, om iets te eten en te drinken, om lekker te genieten,... de mogelijkheden zijn oneindig !

Onze bedoeling van een tijdelijke invulling is dus om wat lange tijd voor een buurt een  "dode plek" was, terug nieuw leven in te blazen. De bestaande buurt kan op deze manier kennis maken met die plek en zelfs al met eventuele toekomstige bewoners. Op die manier wordt onze leefbuurt geen "nieuwe wijk", maar een uitbreiding van een bestaande wijk.