icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Nieuws

 

Palmstraat : Risicoloze investering met gegarandeerd huurrendement in Kapellen

Het Revive project in de Palmstraat belooft een gegarandeerd huurrendement van 27 jaar en dit in een rustige, centraal gelegen buurt in hartje Kapellen. Een niet te missen kans voor elke wakker investeerder dus !

Lees meer...

 

Revive is verhuisd naar Watt The Firms

U wist het of u wist het nog niet, maar Revive is verhuisd naar een nieuw kantoor! En niet zomaar een kantoor! WATT THE FIRMS is een hub van ideeën waar verschillende bedrijven en teams op een ongedwongen manier met elkaar in contact komen in de vernieuwde gebouwen.

Lees meer...

 

De infomarkt van 4 oktober, op de Agfa Gevaert site te Edegem was een succes !

Afgelopen woensdag 4/10 ontving Revive buurtbewoners op de Agfa Gevaert site om de plannen van de toekomstige woonsite "Asa" toe te lichten. De reacties waren positief !

Lees meer...

 

Revive in het VRT-Journaal

VRT Nieuws kwam op Car Free Day een kijkje nemen bij Revive en wij tonen hoe het moet !

Lees meer...

 

Ontdek hier alles over WATT The Firms !

Dit najaar verhuist Re-Vive naar een nieuw kantoor! Ben jij nog op zoek naar een unieke, bruisende en creatieve omgeving om jouw kantoor te vestigen? Kom ons dan vergezellen in 'Watt The firms' aan de Nieuwewandeling in Gent. Meer info vind je hier : www.wattthefirms.be

Lees meer...

 

Re-Vive en Alides kopen samen de voormalige Imperial Shipyards in de Hanzestad Gdansk

De oude scheepswerven zullen worden herontwikkeld tot een levendige wijk met een mix van verschillende functies.

Lees meer...

 

AT LABELS

AT LABELS, een jonkie met pit in de Gentse fashionscene.

Lees meer...

 

10 Good Practices om CO2-uitstoot te verminderen

Re-Vive verscheen deze maand in de Klimaatkrant van de Vlaamse Klimaattop. Omdat Re-Vive tot de besten van de klas behoort op vlak van CO2-reductie, somde onze CEO 10 must do's op om van België een fossiele-brandstof-vrij land te maken.

Lees meer...

 

The Good Life radiospot

Begin dit jaar was The Good Life radiospot voor het eerst te horen op Studio Brussel. Een prettige oorwurm! Beluister hem hier nog eens.

Lees meer...

 

Opening Cru en Mercado

Twee nieuwe foodmarkets die helemaal aansluiten bij onze filosofie : Live the good life!

Lees meer...

't Fineer / The Good Life

Mama Mediterana

De verborgen Zuiderse parel van Sint-Niklaas, dat is Selvi’s buurt­winkel. Van dagverse groenten en fruit over charcuterie tot Turks brood, hier vind je al het lekkers waar de Mediterraanse keuken om bekend staat.

Lees meer...

't Fineer / The Good Life

Verslavend lekker

Even stoppen met shoppen, winkel­tassen op de grond en ­genieten van een lekker ­stukje taart of hun alom geprezen crèmekoeken; dat is Jan Reed’s patisseriezaak ten voeten uit.

Lees meer...

't Fineer / The Good Life

Soep & zoet

Sint-Niklaas drinkt z’n koffie straf en z’n soep pittig, althans als het van Soep&Zoet afhangt.

Lees meer...

Zorro / Mechelen

Lab Zorro : Er bruist iets in Mechelen

Op de oude Comet site in Mechelen zijn de gebouwen ondertussen gesloopt, waardoor er een 3,5 ha groot terrein braak ligt op een prachtige locatie in de stad. Na overleg met stadsdiensten en bewoners is Lab Zorro ontstaan.

Lees meer...

't Fineer / The Good Life

Pure verwennerij

Jong of oud, elke rasechte Sint-Niklazenaar vindt de weg naar brasserie Het Gevoel blindelings.

Lees meer...

't Fineer / The Good Life

Crème de la crème

Het beste en oudste ijssalon van België, daar móét je mee uit­pakken. Sinds 1928 groeide Cremerie François uit tot een ­likke­baardend begrip in Sint-­Niklaas.

Lees meer...

duurzaam

The Good Life is elektrisch rijden

Ons engagement kent geen grenzen. The Good Life begint ook met minder uitstoot. Re-Vive heeft een deel van zijn wagenpark vervangen door elektrische en hybride wagens.

Lees meer...

Brugge / Den Indruk

‘Mijn verwachtingen zijn hoog, heel hoog’

Een gloednieuw hoofdstuk in het goeie, ouwe Brugge, daar begint Chris Van Eeghem straks aan. Na 19 jaar Blankenberge zette een Re-Vive folder haar stevig aan het denken.

Lees meer...

Re-Vive / Magazine / Den Indruk / Castelijm / Watt

The Good Life Magazine vol.1

Binnenkort kan je onze eerste Good Life Magazine in verschillende kranten terug vinden. Vandaag willen we jou langs deze weg reeds de kans geven het Good Life Magazine in avant-première te bekijken!

Lees meer...

eten / Brugge / The Good Life

Passie met pit

​‘Lucrèce, we eten kalkoen vanavond, wat zou jij daarbij klaarmaken?’ Zo gaat het eraan toe in de groentewinkel tussen de klanten en Jan en Lucrèce.

Lees meer...

Brugge / kunst

In het wiel van de estheet

​Dat het leven vanop de fiets er toch een pak mooier moest uitzien, dacht Christian toen hij 7 jaar geleden nog dagelijks in de file stond.

Lees meer...

 

Brood van de bovenste plank

Piepklein maar groot in smaak; bakkerijtjes zoals Schaeverbeke maken ze vandaag niet meer.

Lees meer...

Brugge / culinair

La vie en rosé

Cuvee is een natuurwijnwalhalla. De wijnbar en -winkel van Ivo en Hilde schakelde beetje bij beetje van een klassiek wijnaanbod over op een volledig natuurlijk assortiment.

Lees meer...

Re-Vive / Opinie

Piet Colruyt over Re-Vive

Het businessmodel van Re-Vive sprak mij aan vanaf het prille begin. Als architect bij de Colruyt groep en mede-oprichter van Re-Vive engageer ik me voluit in impact investing.

Lees meer...