Wonen in een toffe buurt met Revive

Revive wil op een duurzame manier kwalitatieve en betaalbare woonbuurten creëren. Daarnaast is het belangrijk dat je ook in een toffe buurt woont, waar veel sociaal contact mogelijk is en buren geen onbekenden blijven.

De ultieme droom van Revive is elke inwoner meer levenskwaliteit en -vreugde schenken. Elk project is een uitnodiging om beter en gelukkiger te leven. Naast een eigen woning met een kleinere tuin of een appartement schenkt Revive je meer publieke groenruimte om voluit te genieten. Het landschap vormt dan ook steeds een belangrijke drager voor de ontwikkeling van de site, waarbij een groot deel openbaar domein wordt.

Daarnaast plant Revive op diverse projecten een “buurtschuur”, met een sleutel voor elke inwoner. Gemeenschappen ontstaan en relaties bloeien door het gemeenschappelijke bindweefsel. Dankzij deze relaties kunnen we als maatschappij verder groeien en bouwen aan een positieve toekomst en duurzame welvaart. Ook zaken als cohousing wil Revive stimuleren.

""De vraag naar meer gemeenschappelijke ruimtes en participatie zien wij steeds groter worden, waardoor we op recente sites ook ruimte reserveren voor cohousing. Op die manier kunnen we compact wonen stimuleren en bewoners de mogelijkheid geven om samen met Revive en de architecten het gebouw te ontwerpen. Hierdoor leren de bewoners elkaar al kennen voordat ze verhuizen en is er een sterke basis voor een hechte gemeenschap.” ​" Susanne Koolhof - Social Impact Developer

Revive wil voor alles een eerlijk en respectvol antwoord bieden op de toekomst van wonen. We kiezen bij elk project voor een duurzame totaalaanpak. Uiteraard denken we daarbij meteen aan energievriendelijke gebouwen. Maar het is meer dan dat. We ontwikkelen telkens een doorgedreven visie op mobiliteit, we zetten in op de creatie van sociale dynamiek, we opteren voor hoogstaande en tijdloze architectuur, en we geven prioriteit aan open ruimte en groenzones. Onze missie in een notendop? Binnen de drie p’s 'People', 'Planet' en 'Profit' fundamenteel het verschil blijven maken. Ons credo is dan ook niet voor niets: ‘We build society, not real estate'.

Dat alles sluit ook nauw aan bij één van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) van de VN waar wij in onze dagdagelijkse werking op inzetten, namelijk sustainable cities and communities. Omdat onze aanpak oprecht is, werden we bekroond met een B Corporation certificatie, het meest objectieve bewijs dat maatschappelijke en ecologische objectieven minstens even belangrijk zijn als winst.

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar referenties of heb je een algemene vraag? Of overweeg je te investeren en nog op zoek naar antwoorden? Neem snel contact op via 09 395 50 20, of via het contactformulier, en we helpen je graag verder in jouw zoektocht.

Neem contact op