Duurzaam wonen met Revive

Revive wil op een duurzame manier kwalitatieve en betaalbare woonbuurten creëren. Jouw thuis in de stad, met een minimale ecologische voetafdruk.

Adieu CO2, welkom hernieuwbare energie en slimme technologieën! Van meet af aan was het voor ons duidelijk dat elke woning die we maken 100% toekomstgericht gebouwd zou worden. Met warmtepompen en zonnepanelen wekken we bijvoorbeeld onze eigen energie op die we meteen ook kunnen opslaan in onze eigen microgrids. Er wordt steeds gestreefd naar een e-peil dat onder het wettelijk voorgeschreven niveau ligt. Elke vorm van fossiele brandstof, weze het mazout of gas, wordt maximaal vermeden. En de materialen van lokale familiebedrijven genieten steeds de voorkeur bij de bouwprojecten.

Dat past trouwens perfect binnen een van de Social Development Goals van de Verenigde Naties waar we veel belang aan hechten - SDG 7: Zorg voor toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen. Hoe we nog meer inzetten op de SDG's kun je lezen in ons Social & Environmental Report.

Sdgs

Revive wil voor alles een eerlijk en respectvol antwoord bieden op de toekomst van wonen. We kiezen bij elk project voor een duurzame totaalaanpak. Uiteraard denken we daarbij meteen aan energievriendelijke gebouwen. Maar het is meer dan dat. We ontwikkelen telkens een doorgedreven visie op mobiliteit, we zetten in op de creatie van sociale dynamiek, we opteren voor hoogstaande en tijdloze architectuur, en we geven prioriteit aan open ruimte en groenzones. Onze missie in een notendop? Binnen de drie p’s 'People', 'Planet' en 'Profit' fundamenteel het verschil blijven maken. Ons credo is dan ook niet voor niets: ‘We build society, not real estate'.

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar referenties of heb je een algemene vraag? Of overweeg je te investeren en nog op zoek naar antwoorden? Neem snel contact op via 09 395 50 20, of via het contactformulier, en we helpen je graag verder in jouw zoektocht.

Neem contact op