Revive Investor Night 2020 - video's

Bekijk hier de projectvideo's opnieuw die gedurende de avond werden afgespeeld:

1. Gerealiseerde projecten

105277679 711078203044442 7618350406158490967 N 1

Good Life Development Fund: Dyrekcja Building in Gdansk - Het eerste opgeleverde gebouw op de scheepswerf, de renovatie van het iconische voormalige directeur gebouw. De tweede vergunning hebben we op zak, de renovatie van de fire station building. Volgende stap is de vergunning voor 40.000 m2 nieuwbouw naast de Dyreckja.

Revive Brownfield Fund II: WATT & WATT the Firms - Het project WATT in onze thuisstad is een gemengde ontwikkeling van wonen en werken met onze eigen kantoren in de oude loodsen, rond een nieuwe buurttuin.

Revive Brownfield Fund I: Ekla - Onze iconische woontoren waarmee we Revive op de kaart zetten in Brussel.

2. Lopende projecten

Revive’s drie grootste projecten in België: Saffrou (Oudenaarde), Komet (Mechelen) en Minerve (Edegem). Alledrie de projecten werden aangekocht uit Revive Brownfield Fund II in de periode 2013-2014. Momenteel hebben we daar we nu de eerste fase in aanbouw. Stuk voor stuk zijn deze projecten sterke performers: Minerve en Komet verwezenlijkten 70% voorverkoop nog voor aanvang van de bouw. Voor Saffrou was dat 50%. Om die reden lanceren we versneld de tweede fase van deze projecten nog einde dit jaar en begin volgend jaar. Deze drie projecten vertegenwoordigen het gros van de 640 appartementen die we nu in aanbouw hebben. Het aantal wordt ongeveer verdubbeld in de komende 18 maanden.

3. Wat de toekomst brengt

Cinoco is één van de projecten die het Good Life Development Fund ontwikkelt met het oog op verhuur door het Good Life Investment Fund. Samen met drie andere projecten, eveneens in Brussel, zal het een portefeuille vormen van 250 appartementen in Brussel. De focus ligt op het ontzorgen van de huurder en het aanbieden van bijkomende diensten zoals wifi en verwarming op gebouwniveau met hernieuwbare energie. Nu de portefeuille van het Good Life Investment Fund verzekerd is, staat Vicinity Fund in de steigers om dit verhaal door te trekken.

Vynckier en Marie Thumas, twee next-generation Revive projecten waarmee we meer dan ooit de nadruk leggen het creëren van werkplekken in de stad. Twee projecten uit het Good Life Development Fund, die het gros vormen van de 200.000 m2 bedrijfsvastgoed dat we in de pipeline hebben.

Ondertekening Poznan

MTP in Poznan is de eerste aankoop voor het Good Life Development Fund II: 5,5 hectare in het centrum van de stad en goed voor 1.000 nieuwe woningen.