Heerlijk wonen in hartje Gent

Vraag het gerust even na: groen, ruim én goed bereikbaar wonen, het is een uitgestorven woonvorm geworden in centrum Gent. Tot nu, want op 1,1 ha binnenstedelijk gebied, tussen de Nieuwewandeling en de Coupure, komt met WATT een nieuwe en elegante kruisbestuiving van woon- en werkmogelijkheden tot leven. Daar toveren Revive en Canal Properties de oude Elektrion-site om tot een staaltje architectuur dat de verbeelding tart en een publieke tuin van 2.000 m². WATT the fuck? Ja hoor, 2.000 m².

WATT in cijfers

  • Totale opp (m²) 11000
  • Groenzone (m²) 2000
  • Fietsen naar station (min) 11
  • Woningen 15
  • Appartementen 50
  • Penthouses 9
Revive 2019 Fotografie Valerie Clarysse Watt 06

Toonaangevende architectuur

De onderscheidende architectuur zet meteen de toon in WATT. Met dank aan drie straffe Gentse architectenbureaus: CAAN Architecten, Archipl en Kras. Alle drie hebben ze zich - elk op hun eigen kenmerkende manier - gebogen over WATT. Net door de variatie in ontwerpen en invalshoeken, biedt WATT een antwoord op verschillende woonverlangens.

Revive 2019 Fotografie Valerie Clarysse Watt 54

Maximale mobiliteit

De Gentse Coupure, die kent iedereen. Omwille van z’n status, knappe omgeving en snelle doorsteek naar het Gentse centrum. Factoren die stuk voor stuk ook voor WATT gelden. Want vlakbij de Coupure en tegenover de Groene Vallei geniet WATT een uitgelezen locatie in het groen. Wil je eropuit trekken? Op amper 3 minuten fietsen sta je in het historisch centrum.

Revive 2019 Fotografie Valerie Clarysse Watt App 27

Intelligente energieoplossingen

Als WATT iets belichaamt, dan is het wel energie voor de toekomst, energie voor het leven. Bij WATT is er geen sprake van fossiele brandstoffen, zelfs geen gas. Hier wordt compromisloos de kaart van de toekomst getrokken. Individuele warmtepompen, vloerverwarming en individuele balansventilatiesysteem D staan op de energieplanning. In de ondergrondse parkeerruimte komen ook elektrische oplaadpunten, zodat je steeds met een volle batterij op pad kan!

Wtf Buitenzicht Bijgesneden

Innovatieve buren

Naast de WATT woonwijk ligt WATT The Firms, een inspirerend nieuw bedrijvencentrum en de creatieve hotspot van Gent. Hier zijn onder andere ook de Revive kantoren te vinden, en is er ruimte voor bedrijfsevenementen en leuke horeca concepten.

Meer over WATT The Firms

Aandacht voor levenskwaliteit

Het leven naar een hoger niveau tillen, dat is de rode draad doorheen de hele WATT-site. Met een binnentuin van 2.000m² en een speelzone voor de kinderen verwent WATT jong en oud. De YAW - You Are Welcome, de roepnaam van onze gemeenschappelijke ruimte - schenkt dan weer extra binnenruimte die vrij gebruikt kan worden door de bewoners. Aangezien groen een hoofdrol speelt in WATT, wordt het afval bewust uit het zicht gehouden. Daar zorgt een afvalstraatje voor dat ondergronds gaat. Hetzelfde geldt voor de wagens trouwens: doordat alle auto’s ondergronds parkeren, is de site autovrij en dus van nature veilig.


WATT is volledig uitverkocht, er zijn enkel nog parkeerplaatsen en bergingen te koop. Op ons andere Gents project RUTE zijn wel nog een aantal laatste units beschikbaar!

Interesse in RUTE? Neem contact op met Marieke!

Goed nieuws!

Dit project is momenteel in verkoop. Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag, of boek je graag een afspraak in? Laat ons dat dan zeker weten!

Contact