icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Ongeveer 265 wooneenheden en een aantal buurtondersteunende functies, aangesloten op autoluwe groenzones en nieuwe buurtpleintjes. Daarin voorzien we op de vroegere bedrijfssite van Saffre Frères in Oudenaarde.

Dit nieuwe project wordt ‘Saffrou’ gedoopt, een knipoog naar het verleden van de site. De reconversie van de voormalige fabriekssite omvat een gemengde binnenstedelijke ontwikkeling. Het zwaartepunt ligt op een residentiële invulling van de projectsite. Kleinschalige commerciële activiteiten en diensten, horeca en buurtondersteunende functies worden daarbij voorzien in enkele te bewaren historische gebouwen die gekoppeld zullen worden aan publieke passages.

Binnenkort volgt meer informatie over Saffrou!

Interesse in Saffrou?

Heeft Saffrou je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt? Vraag maar raak!
Contacteer ons