Revive Saffrou 2019 02 01 Beeld 01 Rijwoningen Blekerijstraat Large
Saffrou header

Saffrou

Oudenaarde Vraag meer informatie

Saffrou - Wonen, Ondernemen, Leven, Beleven

Op de voormalige bedrijfssite van Saffre Frères in Oudenaarde realiseert Revive een dynamisch nieuw woon- en leefproject. Duurzame woningen en appartementen, groene zones, nieuwe pleinen en ruimte voor ondernemerschap, op een plaats waar ooit enkel fabriekshallen stonden. Welkom in Saffrou: een nieuwe buurt om volop van te genieten.

Saffrou in cijfers

  • Totale opp (m²) 41324
  • Opp fase 1 (m²) 12500
  • Aantal woon units 265
  • Tot de markt (m) 800
  • Tot het station (m) 380
Revive Saffrou 2018 12 07 Aerial Nacht Medium

Wonen op Saffrou

Gespreid over 3 bouwfases zal Revive de Saffrou site invullen met een mix van appartementen, woningen, assistentiewoningen en penthouses. Een divers aanbod voor jong en minder jong. Uniek aan de site is de mix van nieuwbouw en erfgoed, waarbij een aantal van de historische gebouwen in de plannen geïntegreerd worden en er zo voor een nieuwe dynamiek zal gezorgd worden in het centrum van de stad.

Meer info vind je op de Saffrou website
Saffrou Loods

Ondernemen op Saffrou

Ook entrepreneurs kunnen zich thuis voelen op Saffrou. Centraal op de site bouwt Revive samen met de stad aan een ondernemershub, wat het kloppende hart zal vormen voor de hele site. Daarnaast zal er ook in de bewaarde erfgoed gebouwen langs de Dijkstraat ruimte zijn voor ondersteunende retail en/of kantoren.

Meer info vind je op de Saffrou website
Revive Saffrou Woningen Leefplein Beeld 02 Rijwoningen Woonerf A Large

Centrale ligging

In respectievelijk 5 en 10 minuten sta je te voet van de Saffrou site aan het station of op de markt. Bovendien zorgt Revive voor een autoluw gebied, met een combinatie van parkeren ondergronds en in de rand van de site. Hecht je net als Revive veel belang aan mobiliteit en gezondheid dan voel je u snel thuis op Saffrou.

Meer info vind je op de Saffrou website

Meer weten over het aanbod op Saffrou?

Ga snel een kijkje nemen op onze Saffrou website.

Naar de Saffrou website