icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Genieten in Gentbrugge

Vorig jaar startte de sloop van de voormalige Sidaplax-site in Gentbrugge en binnenkort begint de bouw van een gloednieuwe buurt die RUTE heet. Je kan er schoon en centraal wonen in een gezellig en écht stuk Gent. In totaal komen er meer dan honderd woningen in een jonge buurt vlakbij het centrum. Een wijk waar de voorbije jaren al een hoop nieuwe leuke plekjes ontstonden. Met zo’n 6.000m² publieke groenzone en de Gentbrugse Meersen op wandelafstand wordt RUTE ook een zeer groene buurt. 

Op 5 mei lanceerden we de verkoop van RUTE!

Er is een mooie mix aan woningen en appartementen te vinden. De architecten (Caan en Blaf) willen het beste van beide werelden bieden door ambitieuze architectuur hand in hand te laten gaan met het duurzame karakter dat we de buurt willen geven.

Benieuwd naar RUTE? Maak een afspraak via ons contactformulier of bel 09 395 50 20.
Meer info vind je op de website : www.rute.gent

Contacteer ons

Geprikkeld door RUTE? Of heb je een andere vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
Contacteer ons