Revive Gentbrugge 04 Large
Rute render app 2

Rute

Gentbrugge Vraag meer informatie

Genieten in Gentbrugge

In oktober 2018 is op de voormalige Sidaplax-site in Gentbrugge de bouw van een gloednieuwe buurt gestart. Die buurt krijgt de naam RUTE. Je kan er schoon en centraal wonen in een gezellig en écht stuk Gent. In totaal komen er meer dan honderd woningen in een jonge buurt vlakbij het centrum. Met zo’n 6.000m² publieke groenzone en de Gentbrugse Meersen op wandelafstand wordt RUTE ook een zeer groene buurt.

Rute in cijfers

  • Totale opp (m²) 19031
  • Groenzone (m²) 6000
  • Woningen 23
  • Appartementen 49
  • Fiets tot het Belfort (min) 11
  • Fiets tot het station (min) 8
Revive Gentbrugge 25

Een nieuw verhaal

Op 5 mei 2018 lanceerde Revive het Rute project. Je zal hier een mooie mix aan woningen en appartementen vinden. De architecten (CAAN en BLAF) willen het beste van beide werelden bieden door ambitieuze architectuur hand in hand te laten gaan met het duurzame karakter dat we de buurt willen geven. De naam van de site - RUTE - is een verwijzing naar Sidaplax, die er tot 2011 vensterfolie voor briefomslagen produceerde - de zogenaamde ‘ruitjes’. Toen de firma verhuisde kwam er een prachtig gebied vrij voor een dynamische en vooral duurzame woonwijk. Met de naam wordt de geschiedenis van de plek in ere gehouden.

Ontdek meer op de Rute website
Revive Gentbrugge 13

Wonen op Rute

Op Rute vind je verschillende types appartementen en woningen, van 1 tot 4 slaapkamers. Of je nu graag zicht hebt op de Schelde of op ons wijkpark: je vindt hier sowieso iets wat aan jouw noden en verwachtingen voldoet.

Contacteer ons voor meer informatie
Revive Gentbrugge 38

Groene en dynamische buurt

RUTE komt in Gentbrugge, een wijk waar nu al heel wat te beleven valt. De site grenst aan een prachtig jaagpad langs het water, voorziet zelf ook in een park van 6000m² en ligt op wandelafstand van een natuurdomein en verschillende parken. Een versmarkt, handelszaken en leuke horeca in de directe omgeving maken van Rute een ideale uitvalsbasis.

Ontdek meer op de Rute website

Wil je hier wonen of investeren?

We hebben je nog heel wat meer te vertellen over ons project in Gentbrugge. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

Vraag meer informatie