Afbeelding2
Maps Jette Immostal

RAY

Jette

RAY

Ray is één van de toekomstige projecten van Revive. Het project bevindt zich in Jette en zal uit ongeveer 62 wooneenheden bestaan die verhuurd zullen worden door hejme (link). Momenteel zijn de plannen in volle opmaak, en kunnen we dus nog weinig informatie geven. Geïnteresseerd? Hou dan zeker deze pagina in de gaten!

Afbeelding6

Het project

Het project RAY bestaat uit verschillende gebouwen met in totaal 62 wooneenheden rond een collectieve binnentuin van 2800m². Het project biedt een uitgebreide keuze aan appartementen, groot en klein, in een nieuwbouw of in het gerenoveerde industriële hart van het project. RAY biedt ook enkele grotere "stadswoningen" aan met 4 slaapkamers. Elke wooneenheid beschikt naast toegang tot collectieve binnen- en buitenruimte ook een ruim privatief terras.

Afbeelding1

De locatie

Het project is ideaal gelegen vlakbij het metrostations Simonis en Belgica en op minder dans 10 minuten wandelen van alle voorzieningen in het commerciële hart van Jette.

Tijdelijke activatie als voortraject van het bouwproject.

Op de site zijn er 2 tijdelijke invullingen lopende: Ray Ateliers en CBO. De ethische en sociale meerwaarde van beide projecten en goede banden met de buurt zijn voor ons als eigenaar nummer 1 prioriteit.

Ray Ateliers

Ray Ateliers

Het tijdelijke project richt zich hoofdzakelijk op een publiek van jonge makers en creatievelingen. Je vindt er ondertussen een gezellig mix: een zeilboot-restauratie, een tiny-house, een producent van plantaardig melk en één van ontbijtgranen op basis van brouwafval, twee kunstenaars, een instrumentenbouwer, een schrijnwerker en een meubelstoffeerder.

Meer over RAY Ateliers
Cbo

CBO

Een "huis" van cultuur en sociale cohesie, een plek die het mogelijk maakt om nieuwe synergieën te creëren tussen culturele, sociale en ecologische verenigingen die gevestigd en actief zijn op het grondgebied van Jette. Een tentoonstellingsplaats voor vele kunstenaars van alle genres.

Meer over CBO

Nog even geduld...

Heb je interesse in dit project? Registreer je dan alvast op onze Hejme website zodat wij je kunnen contacteren eens we starten met de verhuring.

Hejme projecten