icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Pier Kornel in Aalst

“Trend­watchers zeggen dat je kunt zien of een stad leeft aan het aantal koffiebars, en die schieten hier nu ook uit de grond”, vertelde Christoph D'haese, burgemeester van Aalst, onlangs in De Morgen. Met Pier Kornel mikken Revive en Matexi hoog. Waar de voormalige Tupperware-site boven het water uitstak, komt een mooie mix van duurzame woningen tot leven.

Woningen in Pier Kornel De appartementen van Pier Kornel De appartementen van Pier Kornel
 • Aalst Pier Kornel Ext 021

  Toonaangevende architectuur

  Pier Kornels architectuur kenmerkt zich in z’n grote diversiteit. Met hun keuze voor duurzame materialen kleuren de architecten van Denc!-studio stevig buiten de lijntjes van de traditionele projectontwikkelaar en delen ze elke woning ook heel open in, zodat je steeds een maximaal ruimtegevoel krijgt. Ook in de appartementen ontworpen door Pascal François voel je de aandacht voor detail en open, lichte ruimten.
 • Pier Kornel Revive Aalst Levenskwaliteit

  Aandacht voor levenskwaliteit

  Auto’s krijgen hier slechts beperkte toegang, waardoor de hele woonbuurt autoluw, veilig en heerlijk rustig wordt. Open ruimte is een van de belangrijkste troeven in Pier Kornel.
 • Pier Kornel Revive Aalst Energieoplossingen

  Intelligente energieoplossingen

  Aangezien elke woning en elk appartement doorgedreven thermisch geïsoleerd wordt en geniet van een optimale oriëntatie, hoef je een pak minder energie te verbruiken.
 • Aalst Pier Kornel Ext 051

  Maximale mobiliteit

  Met het stadscentrum letterlijk net om de hoek en het bus- en treinstation zelfs nog dichterbij, mag Pier Kornel best pronken met z’n ligging. Ook wie pendelt met de wagen vindt in Pier Kornel deugddoende parkeerrust en goede verbindingen naar Brussel, Gent en de rest van het land.

Zo kan je ons contacteren

Lijkt wonen in Aalst iets voor jou? Of heb je een vraag over Pier Kornel? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
Contacteer ons