grid-item-logo

Aalst maakt zijn borst nat. Met reden, want met Pier Kornel mikken Re-Vive en Matexi hoog. Waar de voormalige Tupperware-site boven het water uitstak, komt een mooie mix van duurzame woningen tot leven. Voor elk budget wat wils. Naast een groene en creatieve buurt, is Pier Kornel ook het startschot van de herwaardering van de omgeving rondom de Dender. Zeg maar de nieuwe place to be die de investering meer dan waard zal zijn. Let op onze woorden.

Aandacht voor levenskwaliteit

In Pier Kornel is open ruimte de rode draad langsheen de 27 woningen en 49 appartementen. Auto’s krijgen hier slechts beperkte toegang, waardoor de hele woonbuurt autoluw, veilig en heerlijk rustig wordt. Waar de bezoekers geclusterd bovengronds parkeren, gaan de wagens van de bewoners ondergronds. Zo ontstaat er bovengronds een gezonde groenzone en speelruimte waarin ravotten, kuieren, praten en genieten onweerstaanbaar wordt.

Toonaangevende architectuur

Pier Kornels architectuur kenmerkt zich in z’n grote diversiteit. Zo krijgt je nieuwbouwwoning een heel eigen karakter. Met hun keuze voor duurzame materialen kleuren de architecten van Denc!-studio stevig buiten de lijntjes van de traditionele projectontwikkelaar en delen ze elke woning ook heel open in, zodat je steeds een maximaal ruimtegevoel krijgt. Ook in de appartementen ontworpen door Pascal François voel je de aandacht voor detail en open, lichte ruimten.

Intelligente energieoplossingen

Eens je in Pier Kornel woont, kijk je voor het eerst echt uit naar je maandelijkse energiefactuur.  Aangezien elke woning en elk appartement doorgedreven thermisch geïsoleerd wordt en van een optimale oriëntatie geniet, bevindt je energieverbruik zich in vrije val. Laat die rekeningen dus maar komen.

Maximale mobiliteit

Met het stadscentrum letterlijk net om de hoek en het bus- en treinstation zelfs nog dichterbij, mag Pier Kornel best pronken met z’n ligging. Hier lig je zorgeloos in je tuin, terwijl de kerktorens over jou blijven waken. Zo dichtbij is alles. Ook wie pendelt met de wagen vindt in Pier Kornel deugddoende parkeerrust en goede verbindingen naar Brussel, Gent en de rest van het land. 

Pierre Corneliskaai
9300 Aalst
België

Interesse om goed te leven in in Pier Kornel?

Heeft Pier Kornel je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt?
Vraag maar raak!

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?