icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasabrightparkicon buildingcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkenden-draadden-indrukeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelrutesaffrouicon sunfineertoil-bacheicon trainicon-twitterwattwatt-the-firms

Binnenkort in Mechelen: KOMET

Het Mechelse project KOMET wordt de nieuwe naam voor de Comet-site, een knipoog naar het verleden van de locatie. De nieuwe naam KOMET verwijst enerzijds naar het verleden van de site toen Comet N.V - een fabrikant van vaten in roestvrij staal - er huisde, en anderzijds naar de culinair zomerbar KOMEET die afgelopen zomers op de site gelegen was.

De hoofdbestemming van de site wordt residentieel, met een variatie aan woningen: eengezinswoningen (type rijwoning) en appartementen in verschillende soorten en maten. De rijwoningen groeperen zich voornamelijk rond een nieuwe park. De appartementen worden georganiseerd in een reeks gebouwen en ‘urban villa’s’ die zich bevinden tussen het park en de vaart.

In afwachting van de nodige vergunningen maakt Re-Vive van deze site een tijdelijke ontmoetingsplaats. Een plek waar er ruimte is om buurtbewoners te ontmoeten, te sporten en spelen, activiteiten te organiseren en te tuinieren.

Meer info over KOMET

Heeft KOMET je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt? Vraag maar raak!
Contacteer ons