Voorkant Gebouw
Buiten 01

Faubourg

Schaarbeek

Wonen in Brussel

Faubourg is één van de toekomstige projecten van Revive. Het project bevindt zich in Schaarbeek en zal uit ongeveer 38 units bestaan die verhuurd zullen worden door Hejme. Momenteel zijn de plannen in volle opmaak, en kunnen we dus nog weinig informatie geven. Geïnteresseerd? Hou dan zeker deze pagina in de gaten!

Buiten 01

Het project

Faubourg is een renovatie en uitbreiding van een bestaand kantoorgebouw naar een wooncomplex, en zal bestaan uit +/- 38 wooneenheden in verhuur volgens het Hejmeconcept. Faubourg wordt een evenwichtige mix tussen grote en kleine eenheden waarvan ook een aantal bestemd voor co-living. De toekomstige bewoners zullen een aantal gemeenschappelijke ruimtes delen, waaronder een collectieve tuin, een polyvalente ruimte met aangrenzend dakterras en ook een wasserette. Naast voldoende ondergrondse parkeerruimte komt er ook een ruime, beveiligde fietsenstalling.

Buiten 03

De locatie

Faubourg bevindt zich in Schaarbeek, op een strategische locatie langs één van de voornaamste toegangspoorten tot Brussel. De belangrijke uitvalswegen van en naar Brussel zijn eenvoudig bereikbaar en ook het openbaar vervoer is op wandelafstand. De wijk waarin het zich bevindt, is de Reyerswijk, een plek in volle verandering. Faubourg komt langs een toekomstig lineair park, welke een buffer met de stadsboulevard E40 vormt.


Nog even geduld...

Heb je interesse in dit project? Registreer je dan alvast op onze Hejme website zodat wij je kunnen contacteren eens we starten met de verhuring.

Hejme projecten