icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Bruisend Brussel

Net als het bier dat er ooit gebrouwen werd voor Expo 58, zal Ekla naar meer smaken. Naar meer van dit goede leven in Brussel, want de herontwikkeling van deze site zal de hele buurt zonder twijfel een opwaarderende boost geven.

Op een oppervlakte van ruim 8000m2 zal een unieke woontoren, omgeven door een ruime hoeveelheid groen, uitgroeien tot een baken van kwaliteitsvol wonen. Alle 88 laagenergieappartementen en 4 rooftopvilla’s hullen zich in ecologische bouwmaterialen en hernieuwbare energie. Bovendien kan je hier vanuit elke wooneenheid genieten van een panoramisch uitzicht over de stad Brussel.

Naast haar uitzicht zal Ekla je ook op andere vlakken verbazen. Denk maar aan haar betaalbaarheid en sublieme ligging. Met het Weststation op 150 meter is dit één van de beste bereikbare punten in het Brusselse metronet. Daarnaast worden zowat alle dagelijkse noden en wensen optimaal gebundeld rondom Ekla. Een school voor 200 leerlingen, een crèche, kantoren voor lokale bedrijven en heel wat winkels; dat is wat je in de directe omgeving van Ekla zal vinden.

Benieuwd naar meer? Surf dan naar www.ekla.brussels

Wil je nog meer weten over dit project?

We hebben je nog heel wat meer te vertellen over ons project in Brussel. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken!
Contacteer ons