grid-item-logo

Net als het bier dat er ooit gebrouwen werd voor Expo 58, zal Ekla naar meer smaken. Naar meer van dit goede leven in Brussel, want de herontwikkeling van deze site zal de hele buurt zonder twijfel een opwaarderende boost geven.

Op een oppervlakte van ruim 8000m2 zal een unieke woontoren, omgeven door een ruime hoeveelheid groen, uitgroeien tot een baken van kwaliteitsvol wonen. Alle 88 laagenergieappartementen en 4 rooftopvilla’s hullen zich in ecologische bouwmaterialen en hernieuwbare energie. Bovendien kan je hier vanuit elke wooneenheid genieten van een panoramisch uitzicht over de stad Brussel. 

Naast haar uitzicht zal Ekla je ook op andere vlakken verbazen. Denk maar aan haar betaalbaarheid en sublieme ligging. Met het Weststation op 150 meter is dit één van de beste bereikbare punten in het Brusselse metronet. Daarnaast worden zowat alle dagelijkse noden en wensen optimaal gebundeld rondom Ekla. Een school voor 200 leerlingen, een crèche, kantoren voor lokale bedrijven en heel wat winkels; dat is wat je in de directe omgeving van Ekla zal vinden. 

"De ontwikkeling van het gebied rond het Weststation is een logische vervolgstap voor de succesvolle relance van de zone rond de Dansaertstraat en de Brusselse kanaalzone. Zowel bij publieke instanties als bij de private sector worden volop projecten voorbereid, met plaats voor wonen, werken en ontspannen. Het Gewest en de Gemeente willen deze multimodale zone prioritair ontwikkelen, waarbij de Bouwmeester toeziet op de kwaliteit en het versterkend karakter van de verschillende functies. "

Kristiaan Borret Bouwmeester van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Edmond Bonehillstraat 147
Brussel
België

Interesse om goed te leven in in Ekla?

Heeft Ekla je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt?
Vraag maar raak!

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?