grid-item-logo

Ontdek onze laatste nieuwbouwwoningen met stadstuin

Waar ooit nog de drukpersen van Die Keure op volle toeren draaiden, schrijft Revive vandaag een heel ander verhaal dat we 'Den Indruk' hebben gedoopt. Op een unieke locatie in de Brugse binnenstad komen 41 wooneenheden, zowel woningen als appartementen, tot leven. Denk aan toparchitectuur die je niet in de traditionele immokantoren vindt. Denk aan groen en ruim leven. Denk aan een intelligente toekomst. Denk nu aan dit alles tegelijk en stap binnen in Den Indruk. Welkom.

Aandacht voor levenskwaliteit

Vlakbij de groene vesten, op minder dan 1km van de Brugse Grote Markt en omringd door werelderfgoed kan de ligging van Den Indruk moeilijk onderschat worden. Voor een mooie wandel-, loop- of fietstocht zit je hier aan de bron. Met 23 woningen en 18 appartementen wordt deze slimme woonbuurt er één op menselijke schaal. In deze verkeersluwe leefwijk parkeren de auto’s trouwens ondergronds, zodat rust, vrijheid  en veiligheid bovengronds heersen.

A place to relax!
A place to relax!

Toonaangevende architectuur

In Den Indruk zijn zowel de wooneenheden als de YAW van de hand van Cameleon Architecten. Bij de keuze van materialen schenken zij ontzettend veel aandacht aan de duurzaamheid ervan. Binnenin de woningen werd geprobeerd om alles niet dragend te houden, zodat de woning kan meegroeien met de grootte en de leeftijd van het gezin.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar meer informatie? Die geven we je met veel plezier!

Contact
A stroll in the park!
A stroll in the park!

Intelligente energieoplossingen

Hier zal elke woning ruim voldoen aan de strengste isolatie- en energienorm en beschikken over een warmtepomp. Zo wuift Den Indruk achterhaalde brandstoffen radicaal uit en kiest het voor hernieuwbare energie. Het E-peil van de woningen zal maximaal E50 zijn. Wilt u nog een stapje verder gaan? Dat kan - neem daarvoor even contact met ons op. Immo zoals je ‘t nog nooit zag!

Ready to move?
Ready to move?

Maximale mobiliteit

Bij de sublieme locatie van Den Indruk hoort uitstekende mobiliteit. Met 2 scholen en een crèche in de directe nabijheid van Den Indruk horen we jonge gezinnen al luidop dromen. Terecht. Met een bushalte op 100 meter afstand en het station op 1 kilometer kan je moeiteloos terugvallen op het openbaar vervoer. Een nog groter gemak, dat zijn de wandel- en fietspaden langs de Brugse vesten die haast over de deurmat van Den Indruk lopen. Schoenen aan, fiets buiten zetten en weg, zo simpel kan het zijn. Alle woningen in deze woonbuurt beschikken bovendien ook over een kruiwagenpad, waardoor je ook langs de tuin erop uit kan trekken.

Kijkwoning

Onlangs openden wij ook onze kijkwoning op Den Indruk. Bent u benieuwd en wilt u ook eens The Good Life ontdekken?
Neem dan zeker een kijkje op deze pagina !

Gentpoortvest
8000 Brugge
België

is The Good Life iets voor jou?

Eén manier om dat te weten te komen: contacteer ons vrijblijvend en beleef zelf hoe je slimmer, groener en beter zou kunnen wonen.

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?