icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Indruk maken in Brugge doe je zo

Een mooie en betaalbare woning in het centrum van Brugge vinden is niet altijd even makkelijk. Daarom ontwikkelen we er Den Indruk, een nieuwbouwproject op de plek waar vroeger een drukkerij was! De woningen en appartementen op Den Indruk zijn reeds volledig uitverkocht. We hebben enkel nog de penthouse, de handelsruimte en enkele parkeerplaatsen te koop !

Parkeerplaatsen Penthouse
 • Den Indruk Revive Brugge Architectuur 4

  Toonaangevende architectuur

  In Den Indruk zijn zowel de wooneenheden als de YAW van de hand van Cameleon Architecten. Bij de keuze van materialen schenken zij ontzettend veel aandacht aan de duurzaamheid ervan. Binnenin de woningen wordt geprobeerd om alles niet dragend te houden, zodat de woning kan meegroeien met de grootte en de leeftijd van het gezin.
 • Den Indruk Revive Brugge Levenskwaliteit 2

  Aandacht voor levenskwaliteit

  Wie in Den Indruk de straat oversteekt, komt op de Vesten uit. Deze groene ring rond het Brugse centrum is de ideale plek om te wandelen, fietsen en van de natuur genieten! Met 23 woningen en 18 appartementen is deze slimme woonbuurt er één op menselijke schaal. In deze verkeersluwe leefwijk parkeren de auto’s trouwens ondergronds, zodat rust, vrijheid en veiligheid bovengronds heersen.
 • Den Indruk Revive Brugge Energieoplossingen

  Intelligente energieoplossingen

  Hier voldoet elke woning ruim aan de strengste isolatie- en energienorm en beschikken ze over een warmtepomp. Zo wuift Den Indruk achterhaalde brandstoffen radicaal uit en kiest het voor hernieuwbare energie.
 • Den Indruk Revive Brugge Mobiliteit

  Maximale mobiliteit

  We hebben het zelf getest, en op minder dan vijftien minuten wandelen sta je in het historisch centrum van Brugge. Met een bushalte op 100 meter afstand en het station op 1 kilometer kan je moeiteloos terugvallen op het openbaar vervoer.

Wil je nog meer weten over dit project?

We hebben je nog heel wat meer te vertellen over ons project in Brugge. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken!
Contacteer ons