Sw Indr 0083 Def Large
Dsc 5182 Large

Den indruk

Brugge

Indruk maken in Brugge doe je zo

Een mooie en betaalbare woning in het centrum van Brugge vinden is niet altijd even makkelijk. Daarom ontwikkelden we er Den Indruk, een nieuwbouwproject op de plek waar vroeger een drukkerij was! En dat was een succes: Den Indruk is namelijk volledig uitverkocht.

Den Indruk in cijfers

  • Woningen 23
  • Appartementen 17
  • Fiets tot het station (min) 5
  • Afstand tot bushalte (m) 100
Den Indruk 2 Large

Toonaangevende architectuur

In Den Indruk zijn zowel de wooneenheden als de buurtschuur van de hand van Cameleon Architecten. Bij de keuze van materialen schenken zij ontzettend veel aandacht aan de duurzaamheid ervan. Binnenin de woningen wordt geprobeerd om alles niet dragend te houden, zodat de woning kan meegroeien met de grootte en de leeftijd van het gezin.

Den Indruk Revive Brugge Levenskwaliteit 2 71Fa6B656F38109792F75834Bada4448

Aandacht voor levenskwaliteit

Wie in Den Indruk de straat oversteekt, komt op de Vesten uit. Deze groene ring rond het Brugse centrum is de ideale plek om te wandelen, fietsen en van de natuur genieten! Met 23 woningen en 18 appartementen is deze slimme woonbuurt er één op menselijke schaal. In deze verkeersluwe leefwijk parkeren de auto’s trouwens ondergronds, zodat rust, vrijheid en veiligheid bovengronds heersen.

Leefruimte Penthouse Bdi Large Medium

Vlakbij het historisch centrum

We hebben het zelf getest, en op minder dan vijftien minuten wandelen sta je in het historisch centrum van Brugge. Met een bushalte op 100 meter afstand en het station op 1 kilometer kan je moeiteloos terugvallen op het openbaar vervoer.

Wb 2018 D Brugge 031 Large

Intelligente energieoplossingen

Hier voldoet elke woning ruim aan de strengste isolatie- en energienorm en beschikken ze over een warmtepomp. Zo wuift Den Indruk achterhaalde brandstoffen radicaal uit en kiest het voor hernieuwbare energie.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak? Aarzel niet ons te contacteren!

Contact