icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

Wonen aan 't water. Baden in 't licht.

Het noorden van Gent ondergaat de komende jaren een heuse metamorfose. Onder andere het stadsdeel Oude Dokken, een spil in de industriële geschiedenis van de stad, krijgt een nieuwe bestemming dankzij enkele nieuwe projecten en buurten.

Het woon- en leefproject De Nieuwe Dokken, aan de oostzijde van het Handelsdok, wordt een van de eerste realisaties rondom de dokken. De bouw van het project verloopt gefaseerd. Als eerste is het Middenveld en Het Dek aan de beurt. Vervolgens zijn het Noordveld en Zuidveld aan de beurt.

In tegenstelling tot heel wat traditionele projectontwikkelaars, staat Revive erop om de menselijkheid van haar woonbuurten nooit uit het oog te verliezen. Ook in de Nieuwe Dokken wordt zo gestreefd naar een fijn wijkgevoel en grote samenhorigheid. Van rijhuizen tot rooftopvilla’s, deze buurt omvat voor elk budget wat wils. Ook de sterke architectuur en mooie locatie van de Nieuwe Dokken liegen er niet om: dit wordt een kans om te grijpen.

Dit project komt tot stand in samenwerking met Van Roey Vastgoed en Vanhaerents Development en is één van de eerste projecten binnen de ontwikkeling van de oude dokken.

Benieuwd naar meer? Surf dan naar www.denieuwedokken.be

Interesse in De Nieuwe Dokken?

Heeft De Nieuwe Dokken je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt? Vraag maar raak!
Contacteer ons