icon-architectuuricon-levenskwaliteiticon-energieicon-mobiliteitarrowarrow-bigasaasabrightparkbrightparkicon buildingcastelijmcastelijmclipboardclosenieuwe-dokkennieuwe-dokkenden-draadden-draadden-indrukden-indrukeklaeklaicon-facebookgluehamburgerheader-bghero-bgicon-checkicon-instagramkadoxkadoxkometkometicon leaficon-linkedinicon-phonepier-kornelpier-kornelruterutesaffrousaffrouicon sunfineerfineertoil-bachetoil-bacheicon trainicon-twitterwattwattwatt-the-firmswatt-the-firms

De verborgen parel in Antwerpen

In de natuur ten noorden van Antwerpen liggen heel wat verborgen parels. Kapellen, bijvoorbeeld, een dorp vlakbij de Kalmthoutse Heide. De ideale plek voor een project als Castelijm!

Ontdek de woningen Ontdek de appartementen
 • Castelijm Revive Levenskwaliteit Kapellen

  Aandacht voor levenskwaliteit

  Castelijm bestaat uit 16 woningen en 19 appartementen in een groen binnengebied zonder doorgaand verkeer. Hier kunnen alle inwoners genieten van een perfecte zuid-oriëntatie en een grote hoeveelheid privacy. De semi-publieke landschapstuin schept daarnaast ook een zee van ruimte en rust. Met de focus op exclusief wonen wordt genieten hier helemaal naar waarde geschat.
 • Castelijm Revive Toonaangevende Architectuur Kapellen 2

  Toonaangevende architectuur

  Bij het ontwerpen van het woonproject werd rekening gehouden met een uitstekende zonoriëntatie en zijn alle woonentiteiten omgeven door veel groen. De toparchitectuur van het project wordt verzorgd door ABSCIS architecten.
 • Castelijm Revive Energieoplossingen Kapellen

  Intelligente energieoplossingen

  Met vloerverwarming op warmtepompen, een duurzaam ventilatiesysteem met warmterecuperatie en doorgedreven akoestische isolatie wordt het leven in huis naar een heel nieuwe level van comfort en duurzaamheid getild.
 • Castelijm Revive Mobiliteit Kapellen

  Maximale mobiliteit

  Met heel wat winkels en restaurants op 5 minuten wandelen of 1 minuut fietsen, sta je in een mum van tijd in het centrum van Kapellen. Bovendien woon je ook vlakbij een treinstation en is er een goede verbinding met de A12 en E19. Voor ieder transport wat wils dus!

Wil je nog meer weten over dit project?

We hebben je nog heel wat meer te vertellen over ons project in Kapellen. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken!
Contacteer ons