grid-item-logo

het enige wat u rest is uw afwerking kiezen en uw koffers pakken !

Castelijm, daar zit karakter in. Haar woningen en appartementen baden in de rust, ruimte en luxe. Vergeet traditionele nieuwbouw zoals je ze in de immokantoren ziet, want hier gaat Revive vol voor zorgeloos en uniek wonen. En daarbij wordt de rijke geschiedenis van de site niet uit het oog verloren, want de lijmfabriek die hier ooit floreerde leeft verder in haar naam… Castelijm.

Aandacht voor levenskwaliteit

Zicht op de tuinen
Zicht op de tuinen

Kleinschalig, exclusief, groen en rustig. Castelijm is een woonbuurt uit de duizend. In de wijk Hoogboom - op wandelafstand van het centrum van Kapellen - rijpen 16 woningen en 19 appartementen in een groen binnengebied zonder doorgaand verkeer. Hier kunnen alle inwoners genieten van een perfecte zuid-oriëntatie en een grote hoeveelheid privacy. De semi-publieke landschapstuin schept daarnaast ook een zee van ruimte en rust. Met de focus op exclusief wonen wordt genieten hier helemaal naar waarde geschat.

Op zoek naar meer info?

Neem dan contact met ons op!

/contact

Met vloerverwarming op warmtepompen, een duurzaam ventilatiesysteem met warmterecuperatie en doorgedreven akoestische isolatie wordt het leven in huis naar een heel nieuwe level van comfort en duurzaamheid getild.

Steven Rosseel Project Developer

Maximale mobiliteit

Stap door je voordeur in Castelijm en het hart van Kapellen lonkt. Want met heel wat winkels en restaurants op 5 minuten wandelen of 1 minuut fietsen, sta je in een mum van tijd in het centrum. Bovendien woon je ook vlakbij een treinstation en is er een goede verbinding met de A12 en E19. Voor ieder transport wat wils dus! 

Kijkappartement

Begin dit jaar openden we ons allereerste kijkappartement op Castelijm. Ben je benieuwd en wil je The Good Life ontdekken?
Neem dan zeker een kijkje op deze pagina !

Geïnteresseerd?

We hebben nog heel wat meer te vertellen. Benieuwd? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen!

Contact
Hoogboomsteenweg 166
2950 Kapellen
België

Interesse om goed te leven in in Castelijm?

Heeft Castelijm je geprikkeld? Of heb je vragen waar je nergens het antwoord op vindt?
Vraag maar raak!

Contacteer ons

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?