Waar beleef jij The Good Life ?

't Fineer

’t Fineer is een duurzaam woonproject met 17 unieke woningen en 40 gezellige appartementen gelegen in de bruisende Elisabethwijk. Alle woningen kijken uit op een zalig groen park, van waaruit je dadelijk de Grote Markt of het station bereikt.

Bekijk dit project

Ekla

In onze hoofdstad gaat Re-Vive volop voor een functionele mix van wonen (92 appartementen) met onder andere een crèche, school en een buurtwinkel. Alle appartementen zullen genieten van een panoramisch zicht.

Bekijk dit project

Ontdek onze laatste nieuwbouwwoningen met stadstuin

Den Indruk

Vlakbij de groene vesten en op minder dan 1km van de Brugse Grote Markt komen 23 woningen en 18 appartementen tot leven.

Bekijk dit project

het enige wat u rest is uw afwerking kiezen en uw koffers pakken !

Castelijm

Op wandelafstand van het centrum van Kapellen kunnen 16 woningen en 19 appartementen genieten van een perfecte zuidoriëntatie en een grote hoeveelheid privacy, rust en ruimte.

Bekijk dit project

WATT

Langsheen de Nieuwewandeling in Gent bouwt Re-Vive een staaltje toparchitectuur met duurzame materialen en een laag energieverbruik. Naast zorgeloos wonen op een steenworp van de Coupure kan je bij Watt ook terecht voor de meest creatieve werkplekken in Gent.

Bekijk dit project

Pier Kornel

In Pier Kornel vind je een mix aan gezinswoningen, appartementen en assistentiewoningen in een groene autoluwe omgeving.

Bekijk dit project

De Nieuwe Dokken

Met meer dan 400 wooneenheden komt hier het bruisende nieuwe stadsdeel tot leven tussen het Gentse centrum en de haven.

Bekijk dit project

Brightpark

Op het terrein van 75.000 m² kunnen zich een 40-tal ondernemingen vestigen. Van KMO’s (minimum oppervlakte van 215 m²) tot grote bedrijven (maximum oppervlakte van 13.000 m²).

Bekijk dit project

We zijn volop bezig met de verwerking van de vragen die werden gesteld tijdens de infomarkt op 4/10. Meer info hierover volgt !

Asa

Re-Vive wil een bruisende woonwijk ontwikkelen op de verlaten site van Agfa Gevaert. In totaal is daar ruimte voor ongeveer 330 nieuwe woningen. Daarbij streeft Re-Vive naar een gezonde mix van woonvormen: huizen, appartementen, en mogelijks ook assistentiewoningen en stapelwoningen.

Bekijk dit project

Rute

Op deze site van +/- 1,9 ha komt een kwalitatief aanbod van een 105-tal woningen en appartementen met veel groen én met de nabijheid van Schelde.

Bekijk dit project

Zorro

Vanaf 2018 blazen we nieuw leven in de voormalige Comet-site. Met een park als centrale ontmoetingsplek en adembenemende architectuur wordt dit dé nieuwe trekpleister in Mechelen.

Bekijk dit project

Saffrou

Ongeveer 265 wooneenheden en een aantal buurtondersteunende functies, aangesloten op autoluwe groenzones en nieuwe buurtpleintjes. Daarin voorzien we op de vroegere bedrijfssite van Saffre Frères in Oudenaarde.

Bekijk dit project

Contacteer ons! To enjoy The Good Life

HOE KEN JE RE-VIVE?