WATT The Firms & WATT Factory

Met WATT The Firms en WATT Factory biedt Revive ruimte aan aan zowel gevestigde ondernemers als starters met focus op smart cities en klimaat. Beide projecten liggen in Gent en werken rond het principe van serviced office.

WATT The Firms

WATT The Firms is de thuisbasis van Revive, maar is ook een plek voor groeiende creatieve ondernemingen. Door ontmoetingen te creëren biedt de plaats een meerwaarde voor zowel de bedrijven als haar medewerkers.

WATT The Firms heeft veel verschillende kantoorruimtes. Er is voor elk wat wils: de kleinste ruimte is 68 m², de grootste 343 m2. Daarnaast is er in ook een gedeelde ruimte van maar liefst 400 m² waar verschillende flexibele werkplekken te vinden zijn. Als gastheer zorgt Revive voor alle praktische zaken die bij het huren van een kantoor komen kijken. Zo is er een onthaal met elektronische toegang, regelen wij de schoonmaak én inrichting van de ruimtes, zijn er verschillende kleine en grotere vergaderruimtes, is er een rooftop lunchspace en terras, staat er een community manager klaar voor al uw vragen, kan je nieuwe uitdagingen aangaan in de playstation room of even bijpraten in de verschillende break-out zones. Kortom... het is geen traditioneel bedrijvencentrum maar een future-proof way of running a business.

Ga naar Watt The Firms

WATT Factory

Het WATT Factory project is een initiatief van Revive samen met nog 4 andere investeerders. Dit project ging in 2017 van start als een ‘incubator-accelerator’ die beloftevolle start-ups in een groeiversnelling wil brengen. WATT Factory biedt een onderkomen aan starters die vooral bezig zijn met smart cities en klimaat, en willen doorgroeien. Om dit te realiseren wordt er ingezet op drie hefbomen: een ‘Tech Transfer’ met Universiteit Gent, een communitygevoel in WATT Factory waar de doorgroeiers elkaar stimuleren omdat ze allen dezelfde duurzame focus delen, en als derde een toegang tot kapitaal.

Meer over WATT Factory

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak? Aarzel niet ons te contacteren!

Contact