Team Revive

 • Revive Team 33 Beste

  Nicolas Bearelle

  Founder & Executive Chairman

  Geen YOLO zonder PURPOSE! Live your life to the full and have meaning. Realiseer je dromen en maak zelf een betere wereld voor iedereen. Yes we DO!

 • Revive Team 35 Beste

  Alexandre Huyghe

  Chief Executive Officer

  Innovation lover, fix-it-all en all-round sportieveling. Steeds op zoek om de economische basisbeginselen te verzoenen met hedendaagse uitdagingen in stadsontwikkeling om zo ook een beetje Einstein te willen zijn.

 • Revive Portretten Maart 25 Aangepast

  Stijn Lannoo

  Chief Finance Officer

  Revive Finance Dude van het eerste uur. Sporten vindt hij top! Tennis, lopen, skiën, het kan hem allemaal bekoren en als het even kan samen met vrienden of met zijn twee prachtige jongens. Een goed glas wijn, languit in de zetel met een muziekdeuntje die weergalmt door het huis, voor hem is dit echt genieten!

 • Nieuw

  Sta jij hier binnenkort tussen?

  Challenging job met vré wijze collega's!

  Zin om het Revive team te vervoegen? Hier vind je onze openstaande vacatures. Spontaan solliciteren kan ook altijd door te mailen naar onze CHR Mieke Vanhuyse via lisa.verstraete@revive.be

 • Revive Portretten2 4 Beste

  Steven Rosseel

  Chief Operating Officer

  Sportieve projectontwikkelaar met kurkdroge humor en onmiskenbaar talent om snel maaltijden te verorberen. Houdt van weekendkranten, sushi en duurzaam ondernemen.

 • Revive Portretten Maart 17 Edit

  Mieke Vanhuyse

  Heartful People Coach

  Maaa bij Revive en oprichter van Die Speis Girls. Tracht heel veel vette humor én klimaatbewustzijn over te brengen aan 2 beautiful kids.

 • Revive Portretten Maart 11Beste

  Lisa Verstraete

  Chief People Officer

  Deze eeuwige positivo is een firm believer in het feit dat het altijd de mensen zijn die het verschil maken. Mensen vinden, boeien en binden. Altijd aan het lachen en het best met veel volk rondom haar. Liefst met de zon op het gezicht en een lekker wijntje voor de neus.

 • Revive Team 2 Beste

  Toon Kympers

  Chief Commercial & Marketing Officer

  “Leaving the place better than we found it!” Na een loopbaan als professioneel globetrotter, een thuis gevonden bij een team dat wel degelijk verantwoordelijkheid opneemt en het verschil wil maken met respect voor de komende generaties.

 • Revive Portretten2 11 Large

  Jeroen Coupé

  Chief Technology Officer

  Revive geek met hoofd in de cloud en voeten in de (virtuele) realiteit. Houdt van lean en ligt vaak wakker wegens FOMO. Geïnteresseerd in geschiedenis podcasts, maar nog meer in een duurzame toekomst voor zijn kinderen.

 • Revive Team 68 Beste

  Bart De Zutter

  Chief Legal Officer

  Juridische meerwaardezoeker & family-man. Droomt van een Eames Lounge Chair om in te lezen. Geniet van een goed gesprek, strakke architectuur en een sexy gerechtje.

 • Revive Team 46 Beste

  Sara De Baets

  Senior Legal Counsel

  Ex-topsporter, strevend naar een steeds eenduidige en correcte communicatie, structureel en juridisch georiënteerd. Sociaal sterk aanwezige wereldverkenner/mama, die een goed glas Gewürztraminer in een nog beter gezelschap steeds weet te appreciëren.

 • Portretten 04 50

  Kato Bruggeman

  Legal Counsel

  Een vat vol energie met een gezond hoekske af. Altijd aan het lachen, tenzij een hongertje de kop opsteekt. Naast een passie voor reizen en paardrijden, staat dan ook gezellig tafelen, inclusief een goed wijntje, in deze top 3. Onder het gezegde “iedere wijze uil was ooit een uilskuiken” gaat ze geen uitdaging uit de weg en streeft ze haar dromen na.

 • Revive Portretten Maart 78Beste

  Margot Calle

  Legal Counsel

  Overtuigd Gentenaar met liefde voor citytrips, sushi en de puntjes op de i. Streeft er naar de aanstekelijke Revive-energie te vertalen naar een doeltreffend juridisch verhaal.

 • Revive Portretten2 1 Beste

  Filip Maes

  Senior Construction Manager

  Revive’s mister SPOC, maar vooral Good Life Builder met een "eigen-wijsheid" karaktertrekje! Daarnaast sportieve levensgenieter en papa van twee prachtige zonen.

 • Revive Team 30 Beste

  Bart De Vos

  Senior Construction Manager

  Construction guy die houdt van de praktische aanpak. Rustig en kalm van aard, maar eens het stalen ros bestegen, crazy as hell!

 • Revive Team 31 Beste

  Lander Victor

  Senior Construction Manager

  Enthousiaste Construction Manager met roots 'bachten de kupe'. Geboeid door het energievraagstuk en steeds op zoek naar pragmatische oplossingen. Fan van de koers, beoefenaar van de trommelkunst en trotse papa. Fruitig levensmotto: gaan met die banaan.

 • Revive Portretten2 9 Large

  Sofie Daneels

  Construction Manager

  To the point. Komt overeen met bijna iedereen. Dol op koken, eten, fietsen, lezen, muziek en vriendelijke mensen.

 • Revive Portretten Maart 43Beste3

  Stijn Van Asch

  Construction Manager

  Klimaat en energie zijn twee belangrijke drivers. Techniek en innovatie daaromtrent vertalen naar een projectschaal zodat elk Revive project meebouwt aan die klimaatneutrale toekomst.

 • Revive Portretten Maart 46

  Kevin Sieckelinck

  Construction Manager

  De Mechelse vertegenwoordiging van Revive; met beide voeten in de architectuur en de ogen op KOMET. Gedeelde visie op vooruitstrevend en duurzaam bouwen bracht hem tot bij Revive. Maakt graag deel uit van het team, vooral als er gegeten, gedronken, gelachen en gefilosofeerd mag worden, maar geniet vooral van de uitdaging van het bouwen en het papa-zijn!

 • Ludovic 360 410

  Ludovic Powis

  Construction Manager

  Actieve Brusselaar bij Revive! In de week kan je hem vinden op een werf, de fiets of een hockeyterrein en tijdens vakanties vind je hem ergens in bergen waar je eerder herders dan trekkers tegen het lijf loopt. Van jongs af aan is hij al gefascineerd door hoe dingen in elkaar zitten. Die nieuwsgierigheid leidde hem naar de wondere wereld van de bouw.

 • Jana 360X410

  Jana Van Daele

  Customer Success Manager

  Afkomstig uit het Waasland, maar met net wat minder streken dan Reinaert de vos. Gepassioneerde interieurarchitect met een duidelijke visie. Altijd paraat om te helpen en eeuwig enthousiast. Interesse voor koken zit in het bloed net als de creatieve vingers. Een smakelijk grapje en een "goei glaske" rode wijn wordt steeds gewaardeerd.

 • Rsz Portretten 01

  Stephanie Sels

  Customer Success Manager

  Antwerpse enthousiaste levensgenieter met gevoel voor ritme. Steeds te vinden voor een wandeling of fietstocht in goed gezelschap, met voorkeur in de Vlaamse Ardennen. Neemt dus met veel plezier haar Antwerpse accent mee 't water over naar 'de parking'.

 • Ann Sophie 360X410

  Ann-Sophie Vandeputte

  Customer Success Manager

  Make it better, make it last. Vlaamse Ardennenaar die haar enthousiasme haalt uit impact en happy people, houdt van positive thinking en inspirerende babbels. Oh perfect day? Kringloopkansjes, vegan BBQ en Italiaans rood geluk.

 • Revive Team 54 Beste

  Emilie De Buck

  Business Developer

  Goedlachse spring-in't-veld. Overtuigd Oost-West, Gent best. Altijd in voor een gezellige babbel met een bijpassende knabbel. En kan niet zonder een dagelijkse portie Zweedse puzzels.

 • Revive Team 06 72Px

  Frédéric Buyssens

  BUSINESS DEVELOPER

  Goedlachse kerel met een bijzondere interesse voor architectuur, interieur en design. Ook voetbalfanaat, vooral van alle Rode Duivels in het buitenland. Verder een levensgenieter die houdt van uitgebreid dineren, liefst met vrienden en familie.

 • Revive Team 62 Beste

  Geoffrey De Hemptinne

  Project Developer

  De Brusselaar van Revive. Compulsieve boekenkoper, steeds op zoek naar tijd om die aankopen te lezen. Samen met vrienden menig bergketens bewandeld op diverse continenten. Altijd als stafkaartman.

 • Revive Team 2 1 Beste

  Sébastien van Outryve d'Ydewalle

  BUSINESS DEVELOPER

  Een fervent natuurliefhebber die het groen in de stad wilt doen heropleven en zo mee wil helpen bouwen aan een duurzame toekomst

 • Revive Team 58 Beste

  Isabelle Verhaert

  Senior Project developer

  Een stadsmus met een voorliefde voor Antwerpen in de week, maar het liefst op een berg met een rugzak in het weekend. Een feministe van het ouderwetse soort met als streefdoel "practise what you preach"

 • Revive Team 65 Beste

  Lise Gruwez

  Senior Project developer

  Brugse creatieveling die enthousiast wordt van goed doordachte stadsprojecten. Houdt van sportieve uitdagingen, bij voorkeur in de bergen of ongerepte natuur, maar evenveel van de welverdiende verfrissing achteraf.

 • Revive Portretten2 12 Large Beste

  Sofie Verstraete

  Head of Project development

  Gentse met roots in de architectuur. Gepassioneerd door collectieve huisvesting. Haalt haar gigantisch enthousiasme uit al globetrottend zoveel mogelijk architecturale hoogstandjes te bezoeken. Ultieme hobby: met een Omer in de hand de avond vol babbelen.

 • Revive Team 59 Beste

  Stefano Cincinnato

  Senior Project developer

  Overtuigd Brusselaar met een hart voor duurzame stadsontwikkeling. Daarnaast een toegewijde hobbykok met een ‘lichte’ voorkeur voor Italiaanse gerechten. Valt het best te smaken in goed gezelschap en een pittige discussie.

 • Revive Team 64 Beste

  Philip Rubbens

  Senior Project developer

  Overtuigd dat de blik op een verre horizon de geest verruimt. Zoekt de horizon op in stadsontwikkeling, maar ook daarbuiten op zee of in de bergen.

 • Olivier Menalda 360 410

  Olivier Menalda

  Head of Project development & Operations abroad

  Als agronoom verbonden met de natuur en stadsbewoner in hart en nieren. Hij zoekt naar een evenwicht in projecten om zo stedelijke, sociale en milieu-uitdagingen aan te gaan. Hij werkt dagelijks mee aan een overgang naar de duurzame stad van morgen.

 • Revive Portretten Maart 38Beste

  Silke Van Damme

  Project Developer

  Dendermondse Gentenaar met een passie voor doordachte grondplannen, een neus voor mooie dingen en oog voor detail. Al wandelend, met beide kindjes aan de hand, op zoek naar architecturale pareltjes, elk streepje zon en haar ultieme droomhuis.

 • Revive Portretten Maart 02

  Oscar Broeckhoven

  Project Developer

  Optimistische en leergierige 'Brusselaar' die als architect-ondernemer op zoek gaat naar innovatieve en duurzame oplossingen op maatschappelijk-ruimtelijke vraagstukken.

 • Revive Team 47 Beste

  Julie Deputter

  Senior Accountant

  Geboren ‘me èèn bèèn in de zèè’: Ostêns maar nu Gents. Lid van het supersonische Finance Team, maar ook thuis eeuwig calculerend en op zoek naar resterend reisbudget.

 • Revive Team 43 Beste

  Anne D'hulst

  Senior Business Controller

  Cijferfreak met West-Vlaamse roots, dol op desserts & zot op haar dochter. Heeft tijdens de werkuren graag alles onder controle, maar daarbuiten mag de boog wat minder gespannen staan. Met een goed boek, een stevige natuurwandeling of een avondje uit kun je haar altijd bekoren.

 • Revive Team 50 Beste

  Lisa Rietveld

  Accountant

  Onderdrukte uitslaper, die niet functioneert voor de eerste ‘jatte’ koffie. Toch mag je haar altijd wakker maken voor Mexicaans eten, een goede babbel of sushi.

 • Revive Team 41 Beste

  Anne Swankaert

  Accountant

  Ook wel Swankie genoemd. Finance-chick nummer vier bij Revive! Het tegenovergestelde van een vroege vogel, want haar favoriete hobby is slapen. Daarnaast is ze verzot op: debet = credit, M&M’s, Céline Dion, pyjamas all day, skiën & dus ook après-skiën ;)

 • Revive Portretten Maart 63

  Susanne Koolhof

  Impact Manager

  Sociaal geograaf die steeds op zoek is naar inspiratie en co-creatie voor duurzaam wonen & leven en het creëren van social impact. B the change!

 • Laure

  Laure Martens

  Business Controller

  Rasechte “Maarkedaller” en lid nummer 6 van het finance team. In de finale van Slimste Mens Ter Wereld zouden volgende 5 woorden gebruikt worden om haar te beschrijven: dierenvriend, Beyoncé-fan, hobbykok, sportieveling en excellover.

 • Portret Laila

  Laila De Bruyne

  Impact Manager

  Haalt haar energie uit het verbinden van mensen en het verbinden van mensen met plekken. Gewoon doen, geen half werk en impact maken zijn haar motto’s. Als je haar zoekt vind je haar allicht op een mooie erfgoedsite of is ze aan het zingen. Haar zoon en dochter zijn de helden voor wie zij een duurzame toekomst wil bouwen.

 • Revive Team 16 Beste

  Marieke Spillebeen

  Sales Executive

  West-Vlaamse Sales Executive, food lover en steeds zin in avontuur. Houdt van een goed ritme op de dansvloer, maar ook in het dagelijkse leven. Onregelmatige sportieveling en overtuigd van het motto 'zot zijn doet geen zéér'.

 • Revive Team 28 Beste Large

  Boudewijn De Coninck

  Environmental Manager

  Wordt wild van saneringsputten graven, PID meters en de juiste bodemverontreinigingswalmen. Voor hem mag het best vooruit gaan! Immer goedlachs en niet bang voor een licht aangebrande grap. Geniet van aperitieven, lekker (veel) eten, competitieve padelduels en fietsen met het gezin.

 • Revive Team 25 Beste Large

  Jan Van Schaeren

  Environmental Manager

  Wordt vrolijk van rondploeteren in de modder, saneringswerken en soms ook van de daarbij horende dampen. Geniet van groentjes en confituur van eigen kweek. Blijft elk jaar opnieuw proberen om drinkbare appelcider te produceren...

 • Revive Team 4 Beste

  Benoit Dubrulle

  Head of Digital Marketing

  Digitaal pionier, al sinds de Atari en Commodore, maar met een passie voor authentiek en design. "New Order" op Vinylplaten en een “Crabbelaer bier" in een bruin café moet te allen tijde kunnen. Als Digital Marketeer altijd bezig met service design thinking, wetende dat “Relevantie” realiteit wordt, nu de IOT toepassingen onze leefwereld aan het veroveren is.

 • Revive Portretten Maart 30

  Charlotte Buyl

  Marketing Manager

  Aka Charly, geëmigreerd van de parking naar 't Stad, controlefreak, wandelen in de Ardennen, glaasje cava met vriendinnen, sport en muziek keep me going.

 • Revive Team 71 Beste Large

  Reggy Van Den Branden

  Project Marketeer

  Always aiming to stretch the mind, because “a mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions”. Gedreven door opportuniteiten, allergisch voor comfortzones. Steeds gefocust op nieuwe ideeën en het creëren van impact. Fan van intuïtie, architectuur, design en Van Basten ‘88. Let’s keep on surprising...

 • Revive Team 02 Large

  Sophie Fouache

  Project Marketeer

  Foodie, grote dierenvriend, aspirerend wereldreiziger en absoluut geen ochtendmens. Haar roots liggen aan de kust, maar ze verloor haar hart aan Gent. Geef haar een glas wijn en een goeie serie om te bingewatchen en je maakt haar een gelukkig mens.

 • Rsz Revive Team 20

  Wouter Braeckman

  Community Manager Watt The Firms

  Neem een grote hoeveelheid klantvriendelijkheid en mix dit samen met organisatietalent, werk het af met een snuifje no-nonsense en je hebt de basis van mijn recept. Out of office met het gezin onmogelijk kiezen tussen sportief skiën aan de Matterhorn of genieten van de sunset op Ibiza. Good vibes only !

 • Revive Team 05 72Px

  Charlotte Boelens

  COMMUNITY MANAGER

  Staat members te woord vanuit de overtuiging 'optimism is key'. Droomt van exotische oorden en als het kan gaat ze evenzeer avontuur opzoeken in sportieve activiteiten. Houdt van lekkere gerechjes en weet vrienden steeds te entertainen met haar kennis over wijn.

 • Reindert 360X410

  Reindert Van Herreweghe

  DATA SCIENTIST

  Afkomstig van ’t zeetje, waar je hem ook kan vinden als ’t waait of er golven staan. Heeft van data ‘soigneren’ zijn levensdoel gemaakt, want garbage in = garbage out (en dat valt niet te recycleren). Houdt van fiets en eens lekker gaan eten.

 • Revive Sophie Blomme

  Sophie Blommé

  Graphic & Digital Creative

  Een enthousiaste creatieveling die veel energie krijgt van gezellig borrelen met vrienden en familie, een dansje placeren, bootcamp, watersporten en off course reizen! Deze Westfluut nam de passie voor ambacht van haar grootvader over en als bag designer vind je haar dan ook geregeld achter haar stik- of schalmmachine terug.

 • Revive Portretten Maart 68 Beste Cristina

  Cristina Vanlook

  Digital Strategist

  Net als de Sint afkomstig uit Spanje, maar opgegroeid in de wijken van de Limburgse steenkoolmijnen. Voor een moment van concentratie zal ze zich afzonderen met Flamenco muziek. Alles wat met digitale marketing te maken heeft, zal zij enthousiast mee aan de slag gaan. Wanneer ze niet aan het werk is zal je haar altijd vinden met een boek, die ze aan het lezen is, voorleest aan haar zoontje of zelf schrijft. Kijk dus uit naar haar roman!

 • Revive Portretten Maart 82Beste

  Walt Okafor

  Innovation Manager

  Werklustige Assertive Loyale Teamplayer (WALT) Het zou zomaar zijn scouts totem kunnen zijn. Een West Vlaming die zijn accent in Antwerpen nooit heeft verloochend. Altijd in de mood voor een goede mop. Gepassioneerd door alles wat real estate innovation te maken heeft.

 • Revive Portretten Maart 58

  Saïd Fadili

  Project Developer

  De Frenchy van het team! Hoewel hij sinds 2009 in Brussel woont, brengt zijn zuidelijke accent jou terug naar zijn geboortestreek, de Pyreneeën. Hij is er nog vaak te vinden, voornamelijk op de wandelpaden waarbij hij zijn liefde voor het wandelenden, de natuur en de bergen doorgeeft aan zijn twee zonen. Deze levensgenieter brengt al graag eens een lekkernij mee naar kantoor of drinkt graag een glaasje met zijn collega's! Werken voor Revive was een voor de hand liggende keuze omdat hij dezelfde visie van ethisch, sociaal en ecologisch engagement deelt.

 • Agnieszka Jaworska

  Agnieszka Jaworska

  Marketing & Sales Manager Polen

  Gepassioneerd door de bouwsector en binnenhuisarchitectuur. In haar vrije tijd verzamelt ze schilderijen en kustwerken en ze droomt ervan om een huis te bouwen op een eiland met een lage bevolkingsgraad. Ze is een echte people person die toewijding het grootste geschenk van de mensheid vindt.

 • Jakub Matyja

  Jakub Matyja

  Project Manager - Polen

  Kijkt graag vanuit een praktisch oogpunt naar de dingen. Op zoek naar evenwicht in bouwprojecten en die proberen tegemoet te doen komen aan de dagelijkse uitdagingen van de stad en haar inwoners. In zijn vrije tijd is hij een fervente skiër, voetballiefhebber en Formule 1-fan. Reizen doet hij het liefst in Zuid-Europa met een pizza napolitana in de hand.

 • Tomasz Matusiak

  Tomasz Matusiak

  Business Developer - Polen

  Is verwonderd door de mensheid en zijn onuitputtelijke creatieve inspiratie. Hoe we met onze ideeën en acties de wereld van vandaag creëren.

 • Mg 1828

  Tomasz Cyprysiak

  Construction Manager

  Inżynier z wieloletnim doświadczeniem realizacyjnym. W trakcie swojej kariery starający się zawsze znaleźć równowagę między aspektami ekonomicznymi i estetyką architektury oraz ergonomią. Hołdujący hasłu, że w prostocie jest inteligencja.

  Poza pracą aktywny tenisista, kibic lokalnego zespołu piłki nożnej.

  Dbający o naturę i cieszący się z jej odkrywania.

Wil jij ook bij Revive werken?

Zin om ons team te vervoegen? Check dan zeker onze openstaande vacatures!

Jobs