Over ons

Revive, jouw toekomst in de stad.

Visual Header Over Ons

Als projectontwikkelaar willen wij bij Revive op een duurzame manier kwalitatieve en betaalbare nieuwbouw projecten creëren die levendige woonbuurten worden. Nieuwbouwappartementen en nieuwbouwwoningen zijn meer dan een vastgoedontwikkeling. Door middel van innovatie en energiezuinige technieken bouwen wij jouw toekomst in de stad, met een minimale ecologische voetafdruk.

"“we build society, not only real estate”"

Ben je op zoek naar een woning of appartement?

Ontdek hier ons aanbod

Ons verhaal

Foto Nicolas

Nicolas Bearelle
Revive is een jongensdroom die werkelijkheid werd. In mijn kindertijd tekende ik mijn droomhuizen, maar ik wou ook een mooiere toekomst realiseren en ik wou ondernemen. Toen ik Piet Colruyt, de ondernemer en investeerder ontmoette, ontstond een unieke samenwerking die de wereld van projectontwikkeling in Vlaanderen en ver daarbuiten voorgoed zou veranderen. Wat in 2008 begon op zolder is nu een internationaal bedrijf met vele talentvolle revivers.

Ontmoet het team
Foto Piet 1

Piet Colruyt

Piet Colruyt stond als believer avant la lettre mee aan de wieg van Revive en haar totaal nieuwe visie op projectontwikkeling. Nog voor hij bestuurder werd van Revive sprak één ding hem meteen aan: de lange termijn waarop het bedrijf focust. ‘In tegenstelling tot het snelle geldgewin bij de meeste ontwikkelaars hecht Revive evenveel belang aan maatschappelijke en ecologische winst als aan financiële winst’, vertelt Piet Colruyt.

Foto Alexander

Alexandre Huyghe
Als kleinzoon van een aannemer groeide ik letterlijk op tussen de werven. Ik keek erg op naar mijn opa en wou graag in zijn voetsporen treden. In 2013 ging ik van start bij Revive, als jongste van het team. Ik had nooit gedacht dat ik 7 jaar later het team zou leiden om onze betekenisvolle projecten tot een goed eind te brengen. Daar waar m'n grootvader zich specialiseerde in beton, ben ik trots dat we met Revive voorloper zijn met meer duurzame oplossingen.

Duurzame projecten

Onze prestaties

Het B corp certificaat
Revive werd als het eerste Belgische bedrijf bekroond met het B Corp certificaat, het meest objectieve bewijs dat maatschappelijke en ecologische objectieven minstens even belangrijk zijn als winst. Met de B Corp certificering kunnen we laten zien dat we het als bedrijf én ondernemer belangrijk vinden om niet alleen financiële waarde, maar ook waarde voor mens en milieu na te streven

Lees meer over de B corporation certificering

Revive & B Corp
""We zien B Corp als een veelomvattende beoordeling van onze impact op álle fronten""
Visuals Sfdr

SFDR of de Sustainable Finance Disclosure Regulation
SFDR maakt deel uit van een nieuw classificatiesysteem dat duidelijkheid moet verschaffen in wat duurzaam is, en wat greenwashing is. Het zorgt voor meer transparantie op het vlak van duurzaamheid bij financiële instellingen en andere marktpartijen.
Revive is volgens SFDR niet enkel een groen, maar een donker groen bedrijf!

Revive's SFDR
Awards Revive Visual

Ons portfolio


Ontdek hier onze reeds opgeleverde en uitverkochte nieuwbouwprojecten.

Revive's portfolio

Onze cijfers

  • Ontwikkeld & gepland terrein (m²) 1.370.677
  • Residentiële units in pipeline 5634
  • Groenruimte (m²) 253.844
  • Gebudgetteerde saneringswerken (€) 31.916.000

Ons kantoor

De thuisbasis van Revive is WATT the Firms aan de Nieuwewandeling 62 in Gent. WATT The Firms heeft veel verschillende kantoorruimtes. Als gastheer zorgt Revive ervoor dat het geen traditioneel bedrijvencentrum is maar een future-proof way of running a business.

Lees hier meer over WATT the Firms en WATT Factory.

WATT The Firms & WATT Factory

Onze partners

Beeld Partners V2

Onze merken

Onze Merken

Bekijk hier ons huidig aanbod te koop of te huur

Aanbod