De oprichters

In 2008 ontmoette Nicolas Bearelle ondernemer en investeerder Piet Colruyt voor het eerst. Het begin van een unieke samenwerking die de wereld van projectontwikkeling in Vlaanderen en ver daarbuiten voorgoed zou veranderen.

Kopie Van Nicolas 6

Nicolas Bearelle

Revive is eigenlijk een jongensdroom die werkelijkheid werd. Al sinds mijn kindertijd tekende ik mijn droomhuizen en wou ik architect worden (na mijn studies piloot en dierenarts uiteraard). Maar ik wou naast het creëren aan een mooiere toekomst ook realiseren en ondernemen. Dat kwam geleidelijk aan, maar werd een onhoudbare drang. Het huwelijk tussen het artistieke, het bieden van maatschappelijke meerwaarde en het vasthouden aan een economische realiteit is de essentie van Revive.

Piet Colruyt

Piet Colruyt

Piet Colruyt en Revive zijn geen vreemden voor elkaar. Hij stond als believer avant la lettre mee aan de wieg van Revive en haar totaal nieuwe visie op projectontwikkeling. Nog voor hij bestuurder werd van Revive sprak één ding hem meteen aan: de lange termijn waarop het bedrijf focust. ‘In tegenstelling tot het snelle geldgewin bij de meeste ontwikkelaars hecht Revive evenveel belang aan maatschappelijke en ecologische winst als aan financiële winst’, vertelt Piet Colruyt.

Interview Trends met Piet Colruyt