Ontmoet het Revive team

 • Revive Team 33 Beste

  Nicolas Bearelle

  Founder & Executive Chairman

  Geen YOLO zonder PURPOSE! Live your life to the full and have meaning. Realiseer je dromen en maak zelf een betere wereld voor iedereen. Yes we DO!

  Meer info over de oprichters van Revive.

 • Revive Team 35 Beste

  Alexandre Huyghe

  Chief Executive Officer

  Innovation lover, fix-it-all en all-round sportieveling. Steeds op zoek om de economische basisbeginselen te verzoenen met hedendaagse uitdagingen in stadsontwikkeling om zo ook een beetje Einstein te willen zijn.

 • Revive Team 70 Large

  Stijn Lannoo

  Chief Finance Officer

  Revive Finance Dude van het eerste uur. Sporten vindt hij top! Tennis, lopen, skiën, het kan hem allemaal bekoren en als het even kan samen met vrienden of met zijn twee prachtige jongens. Een goed glas wijn, languit in de zetel met een muziekdeuntje die weergalmt door het huis, voor hem is dit echt genieten!

 • Revive Portretten2 4 Beste

  Steven Rosseel

  Chief Operating Officer

  Sportieve projectontwikkelaar met kurkdroge humor en onmiskenbaar talent om snel maaltijden te verorberen. Houdt van weekendkranten, sushi en duurzaam ondernemen.

 • Revive Portretten2 7 Beste

  Mieke Vanhuyse

  Chief HR Officer

  Maaa bij Revive en oprichter van Die Speis Girls. Tracht heel veel vette humor én klimaatbewustzijn over te brengen aan 2 beautiful kids.

 • Revive Team 2 Beste

  Toon Kympers

  Chief Commercial & Marketing Officer

  “Leaving the place better than we found it!” Na een loopbaan als professioneel globetrotter, een thuis gevonden bij een team dat wel degelijk verantwoordelijkheid opneemt en het verschil wil maken met respect voor de komende generaties.

 • Portretten 06 Large

  Peter Verlinde

  Chief Business Development Officer

  West-Vlaamse native, energieke durver en dromer met twee voeten stevig op de grond. Aanstekelijk enthousiast, absolute positivo. Droomt zoals zijn grote idool Frank Sinatra om 'Mack the knife' te zingen ‘his way’…

 • Revive Portretten2 11 Large

  Jeroen Coupé

  Chief Technology Officer

  Revive geek met hoofd in de cloud en voeten in de (virtuele) realiteit. Houdt van lean en ligt vaak wakker wegens FOMO. Geïnteresseerd in geschiedenis podcasts, maar nog meer in een duurzame toekomst voor zijn kinderen.

 • Revive Team 68 Beste

  Bart De Zutter

  Chief Legal Officer

  Juridische meerwaardezoeker & family-man. Droomt van een Eames Lounge Chair om in te lezen. Geniet van een goed gesprek, strakke architectuur en een sexy gerechtje.

 • Revive Team 46 Beste

  Sara De Baets

  Legal Counsel

  Ex-topsporter, strevend naar een steeds eenduidige en correcte communicatie, structureel en juridisch georiënteerd. Sociaal sterk aanwezige wereldverkenner/mama, die een goed glas Gewürztraminer in een nog beter gezelschap steeds weet te appreciëren.

 • Portretten 04 50

  Kato Bruggeman

  Junior Legal Counsel

  Een vat vol energie met een gezond hoekske af. Altijd aan het lachen, tenzij een hongertje de kop opsteekt. Naast een passie voor reizen en paardrijden, staat dan ook gezellig tafelen, inclusief een goed wijntje, in deze top 3. Onder het gezegde “iedere wijze uil was ooit een uilskuiken” gaat ze geen uitdaging uit de weg en streeft ze haar dromen na.

 • Revive Portretten2 1 Beste

  Filip Maes

  Construction Manager

  Revive’s mister SPOC, maar vooral Good Life Builder met een "eigen-wijsheid" karaktertrekje! Daarnaast sportieve levensgenieter en papa van twee prachtige zonen.

 • Revive Team 30 Beste

  Bart De Vos

  Construction Manager

  Construction guy die houdt van de praktische aanpak. Rustig en kalm van aard, maar eens het stalen ros bestegen, crazy as hell!

 • Revive Team 31 Beste

  Lander Victor

  Construction Manager

  Enthousiaste Construction Manager met roots 'bachten de kupe'. Geboeid door het energievraagstuk en steeds op zoek naar pragmatische oplossingen. Fan van de koers, beoefenaar van de trommelkunst en trotse papa. Fruitig levensmotto: gaan met die banaan.

 • Revive Portretten2 6 Beste

  Jannick Maes

  Construction Manager

  Construction Manager met (inter)nationale Limburgse roots. Passie voor het bouwen van een duurzame toekomst, zijn gezin en dedito alla pizza.

 • Revive Portretten2 9 Large

  Sofie Daneels

  Customer Success Manager

  To the point. Komt overeen met bijna iedereen. Dol op koken, eten, fietsen, lezen, muziek en vriendelijke mensen.

 • Revive Team 21 Beste

  Jana Van Daele

  Customer Success Manager

  Afkomstig uit het Waasland, maar met net wat minder streken dan Reinaert de vos. Gepassioneerde interieurarchitect met een duidelijke visie. Altijd paraat om te helpen en eeuwig enthousiast. Interesse voor koken zit in het bloed net als de creatieve vingers. Een smakelijk grapje en een "goei glaske" rode wijn wordt steeds gewaardeerd.

 • Rsz Portretten 01

  Stephanie Sels

  Customer Success Manager

  Antwerpse enthousiaste levensgenieter met gevoel voor ritme. Steeds te vinden voor een wandeling of fietstocht in goed gezelschap, met voorkeur in de Vlaamse Ardennen. Neemt dus met veel plezier haar Antwerpse accent mee 't water over naar 'de parking'.

 • Revive Team 54 Beste

  Emilie De Buck

  Business Developer

  Goedlachse spring-in't-veld. Overtuigd Oost-West, Gent best. Altijd in voor een gezellige babbel met een bijpassende knabbel. En kan niet zonder een dagelijkse portie Zweedse puzzels.

 • Revive Team 62 Beste

  Geoffrey De Hemptinne

  Business Developer

  De Brusselaar van Revive. Compulsieve boekenkoper, steeds op zoek naar tijd om die aankopen te lezen. Samen met vrienden menig bergketens bewandeld op diverse continenten. Altijd als stafkaartman.

 • Revive Team 06 72Px

  Frédéric Buyssens

  Developer

  Goedlachse kerel met een bijzondere interesse voor architectuur, interieur en design. Ook voetbalfanaat, vooral van alle Rode Duivels in het buitenland. Verder een levensgenieter die houdt van uitgebreid dineren, liefst met vrienden en familie.

 • Sebastien

  Sébastien van Outryve d'Ydewalle

  Business Developer

  Een fervent natuurliefhebber die het groen in de stad wilt doen heropleven en zo mee wil helpen bouwen aan een duurzame toekomst.

 • Revive Team 58 Beste

  Isabelle Verhaert

  Project Developer

  Een stadsmus met een voorliefde voor Antwerpen in de week, maar het liefst op een berg met een rugzak in het weekend. Een feministe van het ouderwetse soort met als streefdoel "practise what you preach"

 • Revive Team 65 Beste

  Lise Gruwez

  Project Developer

  Brugse creatieveling die enthousiast wordt van goed doordachte stadsprojecten. Houdt van sportieve uitdagingen, bij voorkeur in de bergen of ongerepte natuur, maar evenveel van de welverdiende verfrissing achteraf.

 • Revive Portretten2 12 Large Beste

  Sofie Verstraete

  Project Developer

  Gentse met roots in de architectuur. Gepassioneerd door collectieve huisvesting. Haalt haar gigantisch enthousiasme uit al globetrottend zoveel mogelijk architecturale hoogstandjes te bezoeken. Ultieme hobby: met een Omer in de hand de avond vol babbelen.

 • Revive Team 59 Beste

  Stefano Cincinnato

  Project Developer

  Overtuigd Brusselaar met een hart voor duurzame stadsontwikkeling. Daarnaast een toegewijde hobbykok met een ‘lichte’ voorkeur voor Italiaanse gerechten. Valt het best te smaken in goed gezelschap en een pittige discussie.

 • Revive Team 64 Beste

  Philip Rubbens

  Project Developer

  Overtuigd dat de blik op een verre horizon de geest verruimt. Zoekt de horizon op in stadsontwikkeling, maar ook daarbuiten op zee of in de bergen.

 • Revive Team 47 Beste

  Julie Deputter

  Senior Accountant

  Geboren ‘me èèn bèèn in de zèè’: Ostêns maar nu Gents. Lid van het supersonische Finance Team, maar ook thuis eeuwig calculerend en op zoek naar resterend reisbudget.

 • Revive Team 43 Beste

  Anne D'hulst

  Senior Business Controller

  Cijferfreak met West-Vlaamse roots, dol op desserts & zot op haar dochter. Heeft tijdens de werkuren graag alles onder controle, maar daarbuiten mag de boog wat minder gespannen staan. Met een goed boek, een stevige natuurwandeling of een avondje uit kun je haar altijd bekoren.

 • Revive Team 50 Beste

  Lisa Rietveld

  Accounting Executive

  Onderdrukte uitslaper, die niet functioneert voor de eerste ‘jatte’ koffie. Toch mag je haar altijd wakker maken voor Mexicaans eten, een goede babbel of sushi.

 • Revive Team 41 Beste

  Anne Swankaert

  Accounting Executive

  Ook wel Swankie genoemd. Finance-chick nummer vier bij Revive! Het tegenovergestelde van een vroege vogel, want haar favoriete hobby is slapen. Daarnaast is ze verzot op: debet = credit, M&M’s, Marco Borsato, pyjamas all day, skiën & dus ook après-skiën ;)

 • Revive Team 55 Beste

  Susanne Koolhof

  Social Impact Developer

  Sociaal geograaf die steeds op zoek is naar inspiratie en co-creatie voor duurzaam wonen & leven en het creëren van social impact. B the change!

 • Revive Team 17 Beste

  Jeroen De Jong

  Sales Executive

 • Revive Team 16 Beste

  Marieke Spillebeen

  Sales Executive

  West-Vlaamse Sales Executive, food lover en steeds zin in avontuur. Houdt van een goed ritme op de dansvloer, maar ook in het dagelijkse leven. Onregelmatige sportieveling en overtuigd van het motto 'zot zijn doet geen zéér'.

 • Revive Team 28 Beste Large

  Boudewijn De Coninck

  Environmental Manager

  Wordt wild van saneringsputten graven, PID meters en de juiste bodemverontreinigingswalmen. Voor hem mag het best vooruit gaan! Immer goedlachs en niet bang voor een licht aangebrande grap. Geniet van aperitieven, lekker (veel) eten, competitieve padelduels en fietsen met het gezin.

 • Revive Team 25 Beste Large

  Jan Van Schaeren

  Environmental Manager

  Wordt vrolijk van rondploeteren in de modder, saneringswerken en soms ook van de daarbij horende dampen. Geniet van groentjes en confituur van eigen kweek. Blijft elk jaar opnieuw proberen om drinkbare appelcider te produceren...

 • Revive Team 4 Beste

  Benoit Dubrulle

  Head of Digital Marketing

  Digitaal pionier, al sinds de Atari en Commodore, maar met een passie voor authentiek en design. "New Order" op Vinylplaten en een “Crabbelaer bier" in een bruin café moet te allen tijde kunnen. Als Digital Marketeer altijd bezig met service design thinking, wetende dat “Relevantie” realiteit wordt, nu de IOT toepassingen onze leefwereld aan het veroveren is.

 • Revive Team 9 Beste Large

  Charlotte Buyl

  Marketing Manager

  Aka Charly, geëmigreerd van de parking naar 't Stad, controlefreak, wandelen in de Ardennen, glaasje cava met vriendinnen, sport en muziek keep me going.

 • Revive Team 71 Beste Large

  Reggy Van Den Branden

  Corporate Marketing

  Always aiming to stretch the mind, because “a mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions”. Gedreven door opportuniteiten, allergisch voor comfortzones. Steeds gefocust op nieuwe ideeën en het creëren van impact. Fan van intuïtie, architectuur, design en Van Basten ‘88. Let’s keep on surprising...

 • Sophie

  Sophie Fouache

  Graphic & Digital Creative

  Foodie, grote dierenvriend, aspirerend wereldreiziger en absoluut geen ochtendmens. Haar roots liggen aan de kust, maar ze verloor haar hart aan Gent. Geef haar een glas wijn en een goeie serie om te bingewatchen en je maakt haar een gelukkig mens.

 • Rsz Revive Team 20

  Wouter Braeckman

  Community Manager Watt The Firms

  Neem een grote hoeveelheid klantvriendelijkheid en mix dit samen met organisatietalent, werk het af met een snuifje no-nonsense en je hebt de basis van mijn recept. Out of office met het gezin onmogelijk kiezen tussen sportief skiën aan de Matterhorn of genieten van de sunset op Ibiza. Good vibes only !

 • Revive Team 05 72Px

  Charlotte Boelens

  Community Manager

  Staat members te woord vanuit de overtuiging 'optimism is key'. Droomt van exotische oorden en als het kan gaat ze evenzeer avontuur opzoeken in sportieve activiteiten. Houdt van lekkere gerechjes en weet vrienden steeds te entertainen met haar kennis over wijn.

Wil jij ook bij Revive werken?

Zin om ons team te vervoegen? Check dan zeker onze openstaande vacatures!

Jobs