Ontmoet het Revive team

 • Kopie Van Mieke 2

  Mieke Vanhuyse

  Chief HR Officer

  Maaa bij Revive en oprichter van Die Speis Girls. Tracht heel veel vette humor én klimaatbewustzijn over te brengen aan 2 beautiful kids.

 • Kopie Van Nicolas 6

  Nicolas Bearelle

  Chief Executive Officer

  Geen YOLO zonder PURPOSE! Live your life to the full and have meaning. Realiseer je dromen en maak zelf een betere wereld voor iedereen. Yes we DO!

  Meer info over de oprichters van Revive.

 • Copy Of Alex 1

  Alexandre Huyghe

  Chief Investment Officer

  Innovation lover, fix-it-all en all-round sportieveling. Steeds op zoek om de economische basisbeginselen te verzoenen met hedendaagse uitdagingen in stadsontwikkeling om zo ook een beetje Einstein te willen zijn.

 • Kopie Van Stijn 2

  Stijn Lannoo

  Chief Finance Officer

  Revive Finance Dude van het eerste uur. Sporten vindt hij top! Tennis, lopen, skiën, het kan hem allemaal bekoren en als het even kan samen met vrienden of met zijn twee prachtige jongens. Een goed glas wijn, languit in de zetel met een muziekdeuntje die weergalmt door het huis, voor hem is dit echt genieten!

 • Steven 2

  Steven Rosseel

  Chief Operating Officer

  Sportieve projectontwikkelaar met kurkdroge humor en onmiskenbaar talent om snel maaltijden te verorberen. Houdt van weekendkranten, sushi en duurzaam ondernemen.

 • Bart Dz 1 Large

  Bart De Zutter

  Chief Legal Officer

  Juridische meerwaardezoeker & family-man. Droomt van een Eames Lounge Chair om in te lezen. Geniet van een goed gesprek, strakke architectuur en een sexy gerechtje.

 • Toon Large

  Toon Kympers

  Chief Commercial & Marketing Officer

  “Leaving the place better than we found it!” Na een loopbaan als professioneel globetrotter, een thuis gevonden bij een team dat wel degelijk verantwoordelijkheid opneemt en het verschil wil maken met respect voor de komende generaties.

 • Filip 1 1

  Filip Maes

  Construction Manager

  Revive’s mister SPOC, maar vooral Good Life Builder met een "eigen-wijsheid" karaktertrekje! Daarnaast sportieve levensgenieter en papa van twee prachtige zonen.

 • Emilie 2

  Emilie De Buck

  Business Developer

  Goedlachse spring-in't-veld. Overtuigd Oost-West, Gent best. Altijd in voor een gezellige babbel met een bijpassende knabbel. En kan niet zonder een dagelijkse portie Zweedse puzzels.

 • Sara 1 2 Bijgeknipt

  Sara De Baets

  Legal Counsel

  Ex-topsporter, strevend naar een steeds eenduidige en correcte communicatie, structureel en juridisch georiënteerd. Sociaal sterk aanwezige wereldverkenner/mama, die een goed glas Gewürztraminer in een nog beter gezelschap steeds weet te appreciëren.

 • Team

  Isabelle Verhaert

  Project Developer

  Een stadsmus met een voorliefde voor Antwerpen in de week, maar het liefst op een berg met een rugzak in het weekend. Een feministe van het ouderwetse soort met als streefdoel "practise what you preach"

 • Kopie Van Lander 2

  Lander Victor

  Construction Manager

  Enthousiaste Construction Manager met roots 'bachten de kupe'. Geboeid door het energievraagstuk en steeds op zoek naar pragmatische oplossingen. Fan van de koers, beoefenaar van de trommelkunst en trotse papa. Fruitig levensmotto: gaan met die banaan.

 • Lisa Large

  Lisa Rietveld

  Accounting Executive

  Onderdrukte uitslaper, die niet functioneert voor de eerste ‘jatte’ koffie. Toch mag je haar altijd wakker maken voor Mexicaans eten, een goede babbel of sushi.

 • Sofie V 1

  Sofie Verstraete

  Project Developer

  Gentse met roots in de architectuur. Gepassioneerd door collectieve huisvesting. Haalt haar gigantisch enthousiasme uit al globetrottend zoveel mogelijk architecturale hoogstandjes te bezoeken. Ultieme hobby: met een Omer in de hand de avond vol babbelen.

 • Susanne 1

  Susanne Koolhof

  Social Impact Developer

  Sociaal geograaf die steeds op zoek is naar inspiratie en co-creatie voor duurzaam wonen & leven en het creëren van social impact. B the change!

 • Marieke Aangepast

  Marieke Spillebeen

  Sales Executive

  West-Vlaamse Sales Executive, food lover en steeds zin in avontuur. Houdt van een goed ritme op de dansvloer, maar ook in het dagelijkse leven. Onregelmatige sportieveling en overtuigd van het motto 'zot zijn doet geen zéér'.

 • Benoit 4

  Benoit Dubrulle

  Head of Digital Marketing

  Digitaal pionier, al sinds de Atari en Commodore, maar met een passie voor authentiek en design. "New Order" op Vinylplaten en een “Crabbelaer bier" in een bruin café moet te allen tijde kunnen. Als Digital Marketeer altijd bezig met service design thinking, wetende dat “Relevantie” realiteit wordt, nu de IOT toepassingen onze leefwereld aan het veroveren is.

 • Louis

  Louis Motte

  Sales Executive

  Enthousiaste Sales Executive met oog voor detail en een passie voor architectuur en kunst. Arendsoog voor de betere film. En fan van The National.

 • Bart Dv 2

  Bart De Vos

  Construction Manager

  Construction guy die houdt van de praktische aanpak. Rustig en kalm van aard, maar eens het stalen ros bestegen, crazy as hell!

 • Sofie D Bijgesneden

  Sofie Daneels

  Customer Success Manager

  To the point. Komt overeen met bijna iedereen. Dol op koken, eten, fietsen, lezen, muziek en vriendelijke mensen.

 • Jannick 1 3

  Jannick Maes

  Construction Manager

  Construction Manager met (inter)nationale Limburgse roots. Passie voor het bouwen van een duurzame toekomst, zijn gezin en dedito alla pizza.

 • Julie 2

  Julie Deputter

  Senior Accountant

  Geboren ‘me èèn bèèn in de zèè’: Ostêns maar nu Gents. Lid van het supersonische Finance Team, maar ook thuis eeuwig calculerend en op zoek naar resterend reisbudget.

 • Dsc 5304 1

  Wouter Braeckman

  Community Manager WTF

  Neem een grote hoeveelheid klantvriendelijkheid en mix dit samen met organisatietalent, werk het af met een snuifje no-nonsense en je hebt de basis van zijn recept. Geboren met een telefoon in de hand en daarom uiterst geschikt voor multitasking. Bovendien droomt hij 's nachts verder over het werk om geen tijd te verliezen. Out of office met het gezin onmogelijk kiezen tussen sportief skiën aan de Matterhorn of genieten van de sunset op Ibiza. Good vibes only!

 • Jan 1

  Jan Van Schaeren

  Environmental Manager

  Wordt vrolijk van rondploeteren in de modder, saneringswerken en soms ook van de daarbij horende dampen. Geniet van groentjes en confituur van eigen kweek. Blijft elk jaar opnieuw proberen om drinkbare appelcider te produceren...

 • Charlotte 2 1

  Charlotte Buyl

  Marketing Manager

  Aka Charly, geëmigreerd van de parking naar 't Stad, controlefreak, wandelen in de Ardennen, glaasje cava met vriendinnen, sport en muziek keep me going.

 • Dsc 5755 Large

  Jeroen De Jong

  Sales Executive

 • Kopie Van Geoffrey 1 Small

  Geoffrey De Hemptinne

  Business Developer

  De Brusselaar van Revive. Compulsieve boekenkoper, steeds op zoek naar tijd om die aankopen te lezen. Organiseert lezingen over sociaal engagement en leadership. Samen met vrienden menig bergketens bewandeld op diverse continenten. Altijd als stafkaartman.

 • Jeroen 3

  Jeroen Coupé

  Chief Technology Officer

  Revive geek met hoofd in de cloud en voeten in de (virtuele) realiteit. Houdt van lean en ligt vaak wakker wegens FOMO. Geïnteresseerd in geschiedenis podcasts, maar nog meer in een duurzame toekomst voor zijn kinderen.

 • Reggy 3 Large

  Reggy Van Den Branden

  Corporate Marketing

  Always aiming to stretch the mind, because “a mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions”. Gedreven door opportuniteiten, allergisch voor comfortzones. Steeds gefocust op nieuwe ideeën en het creëren van impact. Fan van intuïtie, architectuur, design en Van Basten ‘88. Let’s keep on surprising...

 • Roxanne 2

  Roxanne Brys

  Communication Officer

  West-Vlaamse, maar ‘bluvn plakn in Gent’. Altijd met een volgende reisbestemming in het hoofd. Tijdens haar vrije tijd vind je aan den aperitief, al sportend of een op culturele uitstap.

 • Jana

  Jana Van Daele

  Customer Success Manager

  Afkomstig uit het Waasland, maar met net wat minder streken dan Reinaert de vos. Gepassioneerde interieurarchitect met een duidelijke visie. Altijd paraat om te helpen en eeuwig enthousiast. Interesse voor koken zit in het bloed net als de creatieve vingers. Een smakelijk grapje en een "goei glaske" rode wijn wordt steeds gewaardeerd.

 • Philip

  Philip Rubbens

  Project Developer

  Overtuigd dat de blik op een verre horizon de geest verruimt. Zoekt de horizon op in stadsontwikkeling, maar ook daarbuiten op zee of in de bergen.

 • Dsc 6131

  Lise Gruwez

  Project Developer

  Brugse creatieveling die enthousiast wordt van goed doordachte stadsprojecten. Houdt van sportieve uitdagingen, bij voorkeur in de bergen of ongerepte natuur, maar evenveel van de welverdiende verfrissing achteraf.

 • Sophie Fouache Revive

  Sophie Fouache

  Graphic & Digital Creative

  Foodie, grote dierenvriend, aspirerend wereldreiziger en absoluut geen ochtendmens. Haar roots liggen aan de kust, maar ze verloor haar hart aan Gent. Geef haar een glas wijn en een goeie serie om te bingewatchen en je maakt haar een gelukkig mens.

 • Anne

  Anne D'hulst

  Senior Business Controller

  Cijferfreak met West-Vlaamse roots, dol op desserts & zot op haar dochter. Heeft tijdens de werkuren graag alles onder controle, maar daarbuiten mag de boog wat minder gespannen staan. Met een goed boek, een stevige natuurwandeling of een avondje uit kun je haar altijd bekoren.

 • Boudewijn

  Boudewijn De Coninck

  Environmental Manager

  Wordt wild van saneringsputten graven, PID meters en de juiste bodemverontreinigingswalmen. Voor hem mag het best vooruit gaan! Immer goedlachs en niet bang voor een licht aangebrande grap. Geniet van aperitieven, lekker (veel) eten, competitieve padelduels en fietsen met het gezin.

 • Anne S Resize

  Anne Swankaert

  Accounting Executive

  Ook wel Swankie genoemd. Finance-chick nummer vier bij Revive! Het tegenovergestelde van een vroege vogel, want haar favoriete hobby is slapen. Daarnaast is ze verzot op: debet = credit, M&M’s, Marco Borsato, pyjamas all day, skiën & dus ook après-skiën ;)

 • Stefano C

  Stefano Cincinnato

  Project Developer

  Overtuigd Brusselaar met een hart voor duurzame stadsontwikkeling. Daarnaast een toegewijde hobbykok met een ‘lichte’ voorkeur voor Italiaanse gerechten. Valt het best te smaken in goed gezelschap en een pittige discussie.

Wil jij ook bij Revive werken?

Zin om ons team te vervoegen? Laat ons weten wat je kan en stel je kandidaat via mieke@revive.be