B Corp

Voor zijn duurzame en transparante aanpak werd Revive als het eerste Belgische bedrijf bekroond met de B Corp accreditatie, het meest objectieve bewijs dat maatschappelijke en ecologische objectieven minstens even belangrijk zijn als winst.

Bcorps June21St 204

Wat is B Corp

B Corp is een Amerikaanse organisatie die werkt aan het opbouwen van een internationaal netwerk van bedrijven die zich inzetten voor duurzame projecten. Deze bedrijven leggen de lat hoog als het gaat om sociale en/of ecologische impact, transparantie en verantwoordelijkheid. Ze meten de impact van een bedrijf op al zijn stakeholders, medewerkers, leveranciers, de maatschappij en de omgeving. Anders dan traditionele organisaties, voelen gecertificeerde B-Corporations zich verplicht om de impact van hun besluiten niet alleen af te wegen vanuit de belangen van hun aandeelhouders, maar ook vanuit alle andere stakeholders.

Bcorps Day1 64 Large

Waarom is Revive een B Corp?

Revive wil de gevestigde waarden herdefiniëren in een conservatieve sector zoals die van de vastgoedontwikkeling. Onze unieke aanpak en visie werd in 2012 reeds bekroond met het B-Corporation certificaat. Dankzij B Corp heeft Revive een duidelijk beeld van haar grootste toegevoegde waarde, een richtlijn om ze te verbeteren en een label dat kan gebruikt worden om ons concept te bewijzen.

Lees hier meer over Revive als B Corp
Bcorps June21St 644

Interesse in B Corp?

Wil je een B Corp worden maar heb je nog vragen? Revive is een trotse B Corp-ambassadeur. Onze Social Impact experte Susanne beantwoordt graag jouw vragen en brengt je met plezier in contact met de juiste personen. Je kan haar bereiken via susanne@revive.be

Wilt u de B Impact Assessment vrijblijvend invullen voor uw bedrijf? Klik hier voor meer info!