Saffrou: lancering op zaterdag 16 februari!

door Roxanne

Revive Saffrou 2018 12 07 Aerial Nacht Medium

Wordt 2019 voor jou een bijzonder jaar? Gun jezelf een nieuwe, warme thuis op Saffrou, want de verkoop start op 16 februari!

Saffrou wordt een wijk om in te wonen, leven, ondernemen en beleven, want naast de 265 wooneenheden voorzien we eveneens een aantal buurt-ondersteunende functies en een ondernemershub. Dit alles aangesloten op autoluwe groenzones en nieuwe buurtpleintjes.

Noteer alvast zaterdag 16 februari in je agenda, want dan gaat de verkoop van de eerste fase van Saffrou van start! Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor ons lanceringsevenement? Registreer je dan snel via de Saffrou-website.

Registreer je hier
Saffrou Id Logo

Qua timing kunnen we u meegeven dat de sloop van de oude fabrieken in de lente van 2019 start en het streefdoel is de volledige ontwikkeling rond te krijgen in 2028. In de eerste fase van het project zullen we 29 grondgebonden woningen ontwikkelen, een 60-tal appartementen en de ondernemershub.

Interesse in Saffrou?

We plannen de lancering in het voorjaar van 2019. Wil je als eerste uitgenodigd worden? Registreer je dan snel op onze Saffrou website.

Naar de Saffrou website