Saffrou is gelanceerd!

door Roxanne

Revive Saffrou Oudenaarde 2019 33 Medium

Vorige week zaterdag werd Saffrou succesvol gelanceerd. De eerste woningen werden verkocht, in groot gezelschap en onder het goedkeurend oog van burgemeester Marnic De Meulemeester.

Vorige week zaterdag werd Saffrou, ons nieuwste project in Oudenaarde, succesvol gelanceerd. Op de unieke locatie Gare C kwamen een 100-tal mensen luisteren naar onze plannen voor de nieuwe woonwijk en werden de eerste 10 units verkocht!

We willen graag iedereen bedanken om zo talrijk aanwezig te zijn en uiteraard een extra bedanking én proficiat aan onze kersverse kopers!

Revive Saffrou Oudenaarde 2019 14 Medium

SAFFROU WORDT EEN THUIS VOOR IEDEREEN

Het masterplan van Saffrou bevat tal van woontypes, met een ruime variatie aan volumes, indeling en karakter. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning met eigen tuin, een appartement met zicht op het park, of een ruime penthouse aan het unieke stadsbos… Saffrou heeft het allemaal. Aangevuld met gezonde mobiliteit, groene buurtparken, buurtondersteunende diensten, een tiny forest, publieke pleinen, een ondernemershub en zoveel meer.

Revive Saffrou Oudenaarde 2019 07 Medium

In onze brochure vindt u verdere info over Saffrou. We geven hier ook meer inzicht in het aanbod van fase 1, de oriëntatie van de gebouwen en de omgeving.

Klik hier om de brochure in te kijken