Revive en Werfbuur zetten in op efficiëntere buurtcommunicatie in Oudenaarde

Saffrouinopbouw
Saffroulogo6

Samen met Werfbuur rollen we op de Saffrou site een proof-of-concept uit: een buurtcommunicatie- en overlastdetectiesysteem. Zo kunnen aannemers correct en pro-actief communiceren aan de buurt wanneer overlast verwacht wordt. Ook kan feedback op een uniforme en transparante manier worden opgevolgd.

Ontdek hier meer over ons project Saffrou!
Logowerfbuur

Van persoonlijke frustratie naar maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kristof van Werfbuur ondervond aan den lijve de impact die een werf kan hebben op de buurtbewoners. Hij raakte gefrustreerd door de gebrekkige communicatie en het ontbreken van een efficiënte manier om in gesprek te gaan met de bouwheer. Toen bleek dat hij niet de enige was met deze ervaring, ging hij aan de slag, met Werfbuur als resultaat. Op de Saffrou site krijgt Revive de primeur om de oplossing op een werf te gebruiken.

"Het is onvermijdelijk dat een werf overlast veroorzaakt, maar deugdelijk bestuur betekent ook dat we ook transparant blijven communiceren over wat er moeilijker gaat." Toon Kympers - Chief Commercial Officer / Chief Marketing Officer
Saffrouinopbouw

Werfbuur en Revive gaan samen voor een betere buurt

Revive bekijkt projectontwikkeling holistisch en probeert daarbij alle betrokken partijen te erkennen. De buurt is zowel voor (tijdelijke invulling), tijdens (werfcommunicatie) als na (community building) de werken een prioriteit. We rekenen erop dat een tool zoals Werfbuur onze werking nog efficiënter zal maken op vlak van buurtcommunicatie en dat we de overlast voor de buurt beter zullen kunnen managen.

Meer weten over het aanbod op Saffrou?

Ga snel een kijkje nemen op onze Saffrou website.

Naar de Saffrou website