Revive is hiring : Sales en Marketing Director (m/v)

door Roxanne

We Are Hiring

Revive groeit verder en versterkt haar team met een Sales en Marketing Director (m/v) met ervaring in corporate branding en customer journeys.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de strategische uitwerking van zowel de marketing als de sales waarbij beiden in evenwicht staan en je vertaalt deze naar uitdagende KPI’s. Je coacht de salesmanager in het behalen van de objectieven en stuurt rechtstreeks het marketing team aan. Om de projecten kenbaar te maken bij de eindconsument werk je aan de verdere uitbouw van verschillende (digitale) sales- en marketingkanalen. Vertrekkend vanuit de business strategie en een continue opvolging van de markt, ontwikkel je met behulp van je teams, voor elk project een gepaste marketing- brand- en communicatiestrategie en ook een salesstrategie. Door een synergie tussen marketing en sales na te streven, vergroot je de samenwerking tussen beide teams.

Met allerlei externe partners zoals marketingbureaus en externe makelaars onderhoud je de nodige contacten en verzorg je de onderhandelingen met hen. Je bent aanwezig op netwerkevents zoals opendeurdagen van de projecten en vastgoedbeurzen. Je werkt mee aan het uitbouwen van een netwerk bij nationale en internationale projecten. Samen met je collega’s van het directiecomité bepaal je mee de bedrijfsstrategie en rapporteer je aan de CEO, tevens oprichter van Revive.

Functie-eisen

  • Absolute must is ervaring met het managen van corporate branding en customer journeys
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie binnen sales en/of marketing
  • Je functioneert op master niveau, kennis van of ervaring in de vastgoedsector is een grote troef
  • Resultaatgerichtheid, creativiteit, hands-on en natuurlijk leiderschap typeren je
  • Lifestyle behoort tot je interesses
  • Zelfstandig statuut of bereidheid hiertoe
  • Je bent vlot drietalig Nederlands, Frans en Engels

Ben jij of ken jij iemand met de nodige skills?

Neem zeker contact met onze HR-Director Mieke Vanhuyse : mieke@revive.be

We Want You

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een snel groeiende omgeving. Revive biedt een boeiende functie aan waarin je kan bijdragen aan zéér duurzame projecten waar alle stakeholders beter van worden. Een no-nonsens sfeer en een fantastische werkomgeving maken dat je je snel thuis voelt. Aantrekkelijke afspraken en lange termijn engagement.

Wil jij ook bij Revive werken?

Zin om ons team te vervoegen? Laat ons weten wat je kan en stel je kandidaat via mieke@revive.be