Revive is hiring: IT hero

door Roxanne

Word Jij Onze Nieuwe Collega

Revive is marktleider in duurzame stadsontwikkeling en innovator in de immobiele wereld van ‘brick & mortar’ met grootschalige projecten in België en Polen. Revive is een snelle groeier onder de projectontwikkelaars met een zeer vlakke organisatie en een jong en dynamisch team. Onze medewerkers zijn voorstander van een open en directe communicatie en houden van een pragmatische aanpak.

Alle Revivers denken in oplossingen, niet in problemen en daarom is elkeen een strategic minded businesspartner met échte toegevoegde waarde voor elke andere collega. Bij ons sta je niet aan de zijlijn.

Jouw functie

De uitdagingen van de REVIVE IT HERO zijn zeer breed.

Bij IT-gerelateerde problemen ben jij de spilfiguur van de dagelijkse werking van Revive.

Naast operationeel-technische ondersteuning en onderhoud (Google apps/Windows/Office/Zoho Suite/…), werk je in nauwe samenwerking met de Chief Technology Officer mee aan de verdere digitalisering van onze interne processen.

Je geeft occasioneel interne opleidingen aan de verschillende departementen binnen Revive.

Jouw vaardigheden

Je hebt uiteraard een stevige en brede IT-kennis en bent een sterke troubleshooter. Netwerkinfrastructuren (firewalls, servers, routers, switching, monitoring,…) zijn je dada en je bent niet alleen op de hoogte van IT en backup procedures, maar kan deze ook opstellen.

Linux, Laravel, Vue.js ervaring is een plus, gezien je dan ook meteen kan meeprogrammeren bij verschillende projecten.


Jouw persoonlijkheid

Misschien nog het belangrijkste: je bent leergierig, analytisch, communicatief, hulpvaardig, zelfstandig en hebt een flinke brok gevoel voor humorWat kan je verwachten?

We bieden je een competitieve verloning (in lijn met je profiel/ervaring), aangevuld met extralegale voordelen en een goede work-life balance. Wat minstens even belangrijk is, is dat je terechtkomt in een no-nonsensebedrijf met een duidelijke toekomstvisie, een bedrijf dat doet wat het zegt en zegt wat het doet, een bedrijf met grote ambities dat je ten volle ondersteunt en je uitdaagt om je verder te ontplooien en dat alles op een inspirerende werkplek in Gent (www.wattthefirms.be).

Triggered to Revive your career ?

Neem zeker contact met onze HR-Director Mieke Vanhuyse : mieke@revive.be

Wil jij ook bij Revive werken?

Zin om ons team te vervoegen? Laat ons weten wat je kan en stel je kandidaat via mieke@revive.be