Revive is hiring : Business Developer Nederland - Duitsland

door Roxanne

Were Hiring

Revive groeit niet enkel in eigen land, maar ook in Polen, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Er zitten concrete grootschalige projecten in Nederland en Duitsland in de pipeline. Om deze te binnen te halen en om verdere groei in Nederland en Duitsland in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een Business Developer om Revive te vertegenwoordigen.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vinden en aankopen van nieuwe projectsites die passen binnen onze duurzame visie op projectontwikkeling. In samenwerking met ons team in België, stel je een ambitieus businessplan op en leg je contacten met alle betrokken stakeholders om nieuwe projecten op de kaart te zetten.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Je voert actieve prospectie en business development bij eigenaren van grootschalige terreinen, veelal professioneel georganiseerde partijen, pitcht Revive aan overheden, vertegenwoordigt Revive op netwerkevents,…
  • Je staat in voor de beoordeling van nieuwe projecten waarbij je een eerste screening doet op de strategic fit om vervolgens de stedenbouwkundige en financiële haalbaarheid van het project in om te zetten in een business plan.
  • Je verdedigt de dossiers zelf voor de Raad van Bestuur en krijgt in eerste lijn feedback van deskundige bestuurders.
  • Je managet de grondige due dilligence op diverse fronten: het aansturen van masterplanners/architecten en onderhandelen met overheidsinstanties in het kader van het stedenbouwkundig haalbaarheidsonderzoek, het optimaliseren van het saneringsvraagstuk in het kader van het milieukundig haalbaarheidsonderzoek in samenwerking met ons intern team Environment, evenals het in kaart brengen en beheersen van de financieel-fiscale risico’s samen met experts ter zake.
  • Je bepaalt de onderhandelingsstrategie samen met ons Investment en Legal team, zit mee aan de onderhandelingstafel en zoekt compromissen met het oog op de closing.

Na acquisitie van de eerste projecten heb je de mogelijkheid om mee te bouwen aan het Nederlands-Duitse team voor de verdere realisatie van deze projecten en er al dan niet zelf een actieve rol in op te nemen.

Jouw profiel

  • Je bent Master in een economische richting of Master in Ingenieurswetenschappen.
  • Je hebt commercieel inzicht, je bent een krak in excel en je bent voldoende assertief en empathisch om op verschillende niveau’s te onderhandelen met verschillende doelgroepen. Je houdt ervan om deals op te zetten en springt voor de extra mile.
  • Je spreekt, schrijft en leest zeer vlot Nederlands, Duits en Engels.
  • Je hebt ervaring in de wereld van de projectontwikkeling en hebt reeds een aanzienlijk netwerk opgebouwd in de vastgoedsector in Nederland en/of Duitsland.

Ben jij of ken jij iemand met de nodige skills?


Neem dan zeker contact met onze CHRO Mieke Vanhuyse via mieke@revive.be.

We Want You

Wat kan je verwachten?

Revive is marktleider in duurzame stadsontwikkeling en innovator in de immobiele wereld van ‘brick & mortar’ met grootschalige projecten in België en Polen. We houden van grootschalige, verlaten industriële sites en transformeren ze in futureproof stadswijken. Revive is een snelle groeier onder de project-ontwikkelaars met een zeer vlakke organisatie en een jong en dynamisch team. Onze medewerkers zijn voorstander van een open en directe communicatie en houden van een pragmatische aanpak.

Wil jij ook bij Revive werken?

Zin om ons team te vervoegen? Laat ons weten wat je kan en stel je kandidaat via mieke@revive.be