Revive en Homate bouwen samen aan het appartement van de toekomst in Gentbrugge

0006 Dscf9783 Edit Melvinkobe Photography
Homatecropped

Samen met Homate hebben we een kijkwoning op ons Gentbrugse project Rute volledig uitgerust met innovatieve Homate domotica. Daar kunnen we toekomstige klanten of partners laten kennismaken met het onder andere slimme sloten, verlichting en verwarming. Het zijn slechts enkele troeven die te bezichtigen zijn in deze woning

Ontdek hier meer over RUTE
Dsc00518

Van studentenonderneming naar professionele domotica integrator

Wat begon als een interessante bijverdienste als student - het installeren en integreren van verschillende smart-home toestellen - groeide al snel uit tot een succesvolle onderneming. Na erkenning door verschillende student-ondernemer awards en dankzij overweldigende interesse, beslisten ze om na hun studie voluit voor Homate te gaan.

"Als Revive willen we onze maatschappelijke rol ten volle opnemen, naast het ecologische aspect, waar we al jaren sterk op inzetten, willen we ook jonge talentvolle ondernemers kansen geven om hun visie te realiseren." Alexandre Huyghe - CEO Revive
Kijkwoning

Homate en Rute, de perfecte combinatie

Bij Revive waren we direct gecharmeerd door de Homate-oplossing. Samen besloten we om de kijkwoning in Rute uit te rusten met het systeem om zo onze potentiële klanten inzicht te geven in wat een smart-home juist kan inhouden. Ook Homate gebruikt de kijkwoning als showroom. Zo optimaliseren we het gebruik van de kijkwoning en geven de talentvolle start-up een extra impuls.

Wil je hier wonen of investeren?

We hebben je nog heel wat meer te vertellen over ons project in Gentbrugge. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

Vraag meer informatie