Piet Colruyt over Revive

door Roxanne

Rvv 04304 Piet

Het businessmodel van Revive sprak mij aan vanaf het prille begin. Als architect bij de Colruyt groep en mede-oprichter van Revive engageer ik me voluit in impact investing.

Iedereen is het er over eens dat er dringend iets moet veranderen. Maar velen laten hun lot afhangen van anderen. De overheid probeert initiatieven te ontwikkelen maar hinkt achterop door het systeem waarin het blijft draaien. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken.

De ideale wereld is een wereld waarbij de nadruk op people, planet en profit wordt gelegd. Deze 3 P’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dienen zelfs evenwaardig te zijn. Het businessmodel van Revive sprak mij dan ook aan vanaf het prille begin. Als architect bij de Colruyt groep en mede-oprichter van Revive engageer ik me voluit tot impact investing. Geen winstbejag op korte termijn maar vooral maatschappelijke en ecologische winst als hoofddoel.

Revive is hierdoor een unieke projectontwikkelaar waarbij niet alleen de klant, maar ook de buurt en de natuur er wel bij varen. Het lange termijn verhaal zal resulteren in een win-winsituatie voor zowel Revive, als voor de maatschappij en het milieu. Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt kan het niet fout lopen.

Welkom bij Revive, jouw thuis in de stad!

Lees hier meer over de oprichters van Revive