Nieuwe projecten in het vizier

door Roxanne

Revive Nieuwe Projecten

De toekomst heeft veel in petto voor Revive! We hebben immers heel wat vergunningen en definitieve Ruimtelijke Uitvoeringsplannen verkregen voor onze nieuwe projecten. Zowel in Mechelen, Braine-le-comte, Oudenaarde en Edegem staat er veel te gebeuren.

Een beetje meer info :

1. We hebben de definitieve verkavelingsvergunning vergunning verkregen voor ons project in Braine-Le-Comte. Het betreft een terrein dat we kochten van het FIF/FSI van 3 ha waarop we 243 units kunnen realiseren.
Het project krijg de elegante naam : Belvedère.

2. In Mechelen werd het definitief Ruimtelijk Uitvoeringsplan goedgekeurd voor de voormalige Comet-site. De ontwikkeling van het project genaamd KOMET wordt nu opgestart en er zullen 320 units gerealiseerd worden. De vergunning voor de eerste fase wordt ingediend eind augustus en omvat 135 units met een mix van erkende assistentieflats, serviced luxe appartmenten aan het water, appartementen op de Vesten, en kantoor- of commercieelgedeelte.
Houd de website van Komet in de gaten voor meer info en registreer je via het contactformulier om up to date te blijven!

Saffrou header

3. Ook in Edegem hebben we voor ons project, dat Minerve zal heten, het definitief Ruimtelijk Uitvoeringsplan verkregen. Minerve omvat 350 units en de vergunning voor de eerste fase wordt ingediend eind augustus.

4. We hebben het definitieve Ruimte Uitvoeringsplan goedgekeurd gekregen voor ons project Saffrou in Oudenaarde. Daar kunnen we 260 units realiseren. De vergunning voor de eerste fase wordt ingediend dit jaar en omvat 89 units, waarvan 29 woningen en 60 appartementen.
Ook de website van Saffrou kan je al volgen via www.saffrou.be.

Binnenkort ontwikkelen we dus in totaal 1.173 nieuwe Revive-woningen en -appartementen! Dit allemaal op toplocaties, met prachtige parken, buurtschuren en toffe bewoners.

Stay tuned!

Op zoek naar een nieuwe thuis?

We hebben meerdere projecten in verschillende steden. Je kan ze ontdekken op onze projectpagina

Ontdek de projecten