Future proof investeren

Cunningham Inkomhal

Investeren kan bij Revive op verschillende niveaus. Of je nu uitkijkt om een woning of appartement aan te kopen voor eigen gebruik, of je bent op zoek naar een interessante belegging in vastgoed : voor beide kan je op Revive rekenen. Bij ons heeft jouw investering zekerheden voor de toekomst. De criteria waarop Revive zich baseert om een te saneren en te herbestemmen site te kopen, worden steeds getoetst aan een trio van waarden die samen toekomstbestendigheid nastreven. Dit geldt ook voor het design van onze producten en de realisatie van onze projecten.

Future Proof

Veilig investeren doe je met toekomstbestendige producten

Producten of diensten die zich niet aanpassen aan de trends van morgen, verliezen ook hun economische waarde. Met vastgoed is dat niet anders. Zo zal een BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) over 15 jaar sterk in waarde gestegen zijn, terwijl een pand dat vandaag maar nipt aan de EPC-normen voldoet, vanzelfsprekend veel minder zal stijgen - of zelfs zal dalen.

Watt Ghent 5

Maatschappelijk, ecologisch én economisch

Hoewel dat soort ecologische duurzaamheid essentieel is, is het niet langer de enige belangrijke factor bij future proof investeren. Maatschappelijke en economische duurzaamheid zijn minstens even belangrijk. Zo is een CO2-neutrale woning die onbetaalbaar is uiteraard geen toekomstbestendige investering. Net zo min zal een zeer betaalbaar, maar sociaal geïsoleerd woonproject zijn waarde behouden. Als de buurt bijvoorbeeld alleen residentiële functies biedt, of als het op vlak van mobiliteit slecht scoort, krijg je op termijn onvermijdelijk met leegstand te maken. Pas door met elk van de drie elementen rekening te houden, investeer je écht future proof.

"Binnen vijftien jaar zijn we nog steeds future proof. En daar plukken zowel de huurders als de investeerders de vruchten van." Nicolas Bearelle - Founder & Executive Chairman
2020 Revive Deel 1 Fotografie Valerie Clarysse 40

Revive: people, planet & profit

Daarom bouwt Revive enkel woonwijken die voor elk van deze drie punten de beste scores halen. Ecologisch zijn het de meest duurzame projecten die je op de Belgische markt kan vinden, met woningen en appartementen die geen grammetje fossiele brandstoffen gebruiken. Bovendien herontwikkelt Revive uitsluitend voormalige, gesaneerde industriële sites, waardoor onze schaarse open ruimte intact blijft. Meer nog: er wordt zelfs extra groene ruimte gecreëerd.

Economisch pikken bewoners hun graantje mee via de goedkopere, hernieuwbare energie, en geniet de eigenaar-verhuurder van een veel grotere meerwaarde op de lange termijn.

Maatschappelijk trekt Revive ten slotte volop de toekomstgerichte kaart door in te zetten op integrale verwevenheid. Zo wordt er, naast het residentiële, ook enorm veel aandacht besteed aan andere functies: ondernemen, wonen, ontspanning, cultuur, ...

Kortom: “meerwaarde door meer waarden”.

Interesse om te investeren?

Heeft u specifieke vragen omtrent investeren in Revive of onze projecten met interessant rendement, contacteer dan onze Chief Commercial & Marketing Officer Toon via toon@revive.be