December is lanceringsmaand!

door Roxanne

Start Verkoop 1 12 En 8 12 Custom

In december is het eindelijk zover. Dan lanceren we onze twee nieuwe projecten : Minerve en Komet. Heb jij ook al altijd willen wonen in een nieuwe bruisende wijk in Edegem of Mechelen? Houd dan zeker 1 of 8 december vrij!

Minerve

Het masterplan voor Minerve bevat tal van woontypes die verschillen in hoogte, volume en karakter. Maar het gaat net zo goed om wat we niet bouwen: 50% van de totale ruimte blijft openbaar en 25% zelfs onverhard. Er is geen doorgaand verkeer in de wijk. De hele site is wel toegankelijk met de fiets en te voet, via paden die aansluiten op het omliggende netwerk. De tram passeert op 500 meter en naar de trein is het 8 minuten fietsen.

Jonge gezinnen, jonge senioren en iedereen daartussen heeft nood aan ruimte en contact met de natuur. Minerve wordt één grote tuin met honderden bomen, fleurige perkjes, waterbekkens en grasvelden.

Op 1 december start de verkoop van de eerste fase van Minerve :

  • 16 woningen (117-178m2) en 60 appartementen (90-160m2)
  • private tuin voor woningen en gelijkvloerse appartementen
  • woningen met extra bouwlaag voor groeiende gezinnen
  • ondergrondse parking
  • ruime fietsenbergingen op het gelijkvloers en ondergronds
  • grote gemeenschappelijke binnentuin
  • regenwater voor hergebruik bij sanitair en buitenkranen
Registreer je via de Minerve-website om binnenkort een uitnodiging te krijgen voor het lanceringsevenement!

Komet

Kwalitatieve wooneenheden rond een centrale groenzone op een geweldige locatie, tussen het centrum van Mechelen en de Leuvense vaart, en veel aandacht voor mobiliteit en architectuur: dit maakt van KOMET een gegeerde nieuwe buurt.

In deze woonwijk wil Revive de auto zoveel mogelijk bannen. Op die manier verbetert de luchtkwaliteit aanzienlijk en wordt de omgeving een pak veiliger en rustiger. Een droomomgeving voor jong en oud! Om dit te kunnen realiseren, worden ondergrondse parkings gebouwd aan de rand van de site waar je je auto kwijt kan. Kortom, Revive streeft ernaar om een gemeenschap te bouwen waar een gezonde en veilige mobiliteit centraal staat.

Aangezien de omvang van het project zal de commercialisatie gefaseerd gebeuren. Op zaterdag 8 december start de verkoop van de eerste fase en worden er zo'n 125-tal appartementen met zowel 1-, 2, en 3-slaapkamers verkocht, alsook een 6-tal gezinswoningen.

Registreer je via de Komet-website om binnenkort een uitnodiging te krijgen voor het lanceringsevenement!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een van deze projecten of maak je graag een afspraak? Aarzel niet ons te contacteren!

Contact