De verkoop van Rute is gestart!

door Roxanne

Lanceringsevent Beeld Website Homepage 180406 155842

Eindelijk is het zover! Op zaterdag 5 mei startte de verkoop van RUTE, de gloednieuwe buurt in het hart van Gentbrugge. De nieuwbouwwijk RUTE staat voor kwalitatief wonen in de stad. Vlakbij het centrum van Gent en aan de oevers van de Schelde.

We verkopen 23 woningen met tuin of private buitenruimte en 49 appartementen. Je vindt er zeker iets voor jouw smaak: er zijn verschillende vormen en formaten, zoals traditionele gezinswoningen, een atelierwoning, ruime appartementen, investeringsproducten, een kangoeroewoning en een penthouse.

Deze groene en duurzame woningen liggen in een driehoekig park dat zich naar de Schelde oriënteert. De wandel- en fietspaden in het park komen uit op het jaagpad, dat je met de fiets zo in het centrum van Gent brengt of - langs de andere kant - verder loopt langs de Schelde richting Heusden en Wetteren. Een perfecte uitvalsbasis voor een zondagse wandeling of om in de stad te werken.

Wil je hier wonen of investeren?

We hebben je nog heel wat meer te vertellen over ons project in Gentbrugge. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

Vraag meer informatie