Revive biedt stabiel rendement met duurzame meerwaarde in Covid-19 tijden

Revive woningvastgoed; een tastbare investering met een stabiel financieel rendement en weerbare meerwaarde als kers op de taart’.

In deze onzekere tijden voor investeerders, garanderen Revive vastgoed projecten een financiële toegevoegde waarde die tegelijkertijd bijdraagt aan maatschappelijk belang!

Visuals Meer Waarden2

Vastgoed is altijd al een betrouwbare hoeksteen geweest in elke gevarieerde investeringsportfolio. Integendeel tot aandelen en obligaties, blijft vastgoed in deze bewogen beurstijden nog steeds een stabiele toegevoegde waarde creëren.

En dit is nog meer het geval voor residentieel vastgoed. Covid-19 mag dan misschien wel de manier waarop we werken en winkelen beïnvloeden, los van dat alles hebben nog altijd een dak boven ons hoofd nodig en dat zal niet veranderen.

Visuals Meer Waarden

Maar niet elk type van residentieel vastgoed is even bestand tegen deze tegenwind.

Na deze crisis en de daarmee gepaard gaande effecten, zal het wellicht voor veel gezinnen in de middenklasse moeilijker om eigen vastgoed te verwerven. De vraag naar betaalbare woningen en appartementen met lage operationele kosten zal dramatisch stijgen. Nu kiezen voor een vraagmarkt als huur-vastgoed is niet alleen kiezen voor een product waar de vraag hoger is dan het aanbod. Het is tevens kiezen voor een product dat een inflatiebestendige opbrengst genereert: huur! En dubbele garantie dus.

Als we praten over domeinen waar de vraag het aanbod overstijgt, dan zijn het zonder twijfel de stedelijke gebieden waar best in geïnvesteerd wordt.

Eens de “social distancing” regels niet meer van kracht zijn zullen mensen weer op zoek gaan naar sociale contacten. En van nature zijn we aangetrokken tot levendige buurten die een gezonde leefomgeving zijn om te wonen. Al is het om op vrijdag uit te gaan na een drukke werkweek, om onze kinderen te laten opgroeien en op te voeden, onze vrienden te ontmoeten, kunst in al zijn vormen te beleven, om samen oud te worden, ...

"Bij Revive dragen we zorg voor de toekomst en bouwen we koolstofvrije buurten, die op zich dan ook nog eens bijdragen in een minimale ecologische voetafdruk en een lage economische kost. Zo sparen wij de natuur én het budget van de huurder. Weerom dubbele winst!"
Sustainable

Terwijl ontwikkelaars bij vastgoed bestemd voor verhuur doorgaans minder aandacht bieden aan de levenskwaliteit, bevat elke Revive buurt alle ingrediënten om een hoge levenskwaliteit te garanderen, om je écht goed te voelen waar je woont. Zo zijn er minstens 30% groene en open ruimte, en een gezonde sociale mix van alle generaties.

Deze gemeenschappen worden hechte gemeenschappen waar families graag en langer willen blijven wonen. En dit vermindert ook het risico op verhuis, én dus mogelijk verlies aan huurinkomsten bij elke wissel.

Tevens geloven wij dat na de Covid-19 crisis de consument meer dan ooit extra aandacht zal geven en waarde zal hechten aan dit soort meerwaarde die bijdraagt aan een algemeen goed gevoel en betere gezondheid, en dat dit doorslaggevend zal zijn in zijn of haar woonstkeuze.

Kortom : dit is het uitgelezen moment om investeren in een ontwikkeling te overwegen. Met de lage intrestvoet is extra kapitaal goedkoop en wordt dit soort investeringen nog extra aantrekkelijk. Zeker in dit groeiend segment van de binnenstedelijke huurmarkt. Revive ontwikkelingen zijn een antwoord op de vraag naar investeringen die niet enkel financiële meerwaarde bieden voor de investeerder, maar daarnaast ook een hoge toegevoegde waarde hebben voor de maatschappij.

Revive : we build society.
En dat dankzij ontwikkelingen die leefbaar, eerlijk en rendabel zijn!